Home > Agenda > stiri > Mika trăiește clipe de coșmar după ce sora lui a căzut de la etaj

Mika trăiește clipe de coșmar după ce sora lui a căzut de la etaj

Familia lui Mika trece prin clipe de coșmar în aceste zile după ce sora interpretului, Paloma Penniman, a căzut de la etajul al treilea al clăidirii în care locuiește, iar bările de fier ale unui gard i-au străpuns trupul. Mika a fost martorul acestui tragic eveniment. Încă nu sunt cunoscute cauzele accidentului, dar poliția crede că Paloma stătea pe pervaz și și-a pierdut echilibrul, căzând de la o înălțime de 15 metri.

Mika a sunat imediat la ambulanță, iar persoana de la urgențe care a răspuns a povestit că interpretul era isteric. Ambulanța a găsit-o pe sora artistului într-o stare extrem de critică. Aceasta avea ambele picioare, dar și abdomenul, străpunse de bările de fier ale gardului, iar echipa de salvare a trebuit să taie aceste bări, după care Paloma a fost transportată la spital cu respectivele bucăți de fier încă în ea.

Paloma a fost dusă direct în sala de operații, iar un prieten de-al familiei interpretului a declarat că Mika este într-o stare care nu poate fi descrisă: "A spune că e traumatizat e puțin spus. E ca într-un coșmar. Paloma a fost operată, dar starea ei este critică! Nimeni nu știe ce s-a întâmplat. Au luat cina în oraș, apoi, acasă, Paloma a ajuns într-o secundă de pe pervaz pe gardul de fier!". Cei doi sunt extrem de apropiați, iar Paloma a făcut backing vocal pe ultimul album al fratelui ei.


Comenteaza acest articol

Mika trăiește clipe de coșmar după ce sora lui a căzut de la etaj

by realitatea   1 min
0