Tabu
lifestyle

Mika trăiește clipe de coșmar după ce sora lui a căzut de la etaj

Familia lui Mika trece prin clipe de coșmar în aceste zile după ce sora interpretului, Paloma Penniman, a căzut de la etajul al treilea al clăidirii în care locuiește, iar bările de fier ale unui gard i-au străpuns trupul. Mika a fost martorul acestui tragic eveniment. Încă nu sunt cunoscute cauzele accidentului, dar poliția crede că Paloma stătea pe pervaz și și-a pierdut echilibrul, căzând de la o înălțime de 15 metri.

Mika a sunat imediat la ambulanță, iar persoana de la urgențe care a răspuns a povestit că interpretul era isteric. Ambulanța a găsit-o pe sora artistului într-o stare extrem de critică. Aceasta avea ambele picioare, dar și abdomenul, străpunse de bările de fier ale gardului, iar echipa de salvare a trebuit să taie aceste bări, după care Paloma a fost transportată la spital cu respectivele bucăți de fier încă în ea.

Paloma a fost dusă direct în sala de operații, iar un prieten de-al familiei interpretului a declarat că Mika este într-o stare care nu poate fi descrisă: "A spune că e traumatizat e puțin spus. E ca într-un coșmar. Paloma a fost operată, dar starea ei este critică! Nimeni nu știe ce s-a întâmplat. Au luat cina în oraș, apoi, acasă, Paloma a ajuns într-o secundă de pe pervaz pe gardul de fier!". Cei doi sunt extrem de apropiați, iar Paloma a făcut backing vocal pe ultimul album al fratelui ei.

ARTICOLE SIMILARE

Nicoleta Luciu și AMANTA lui Zsolt Csergo au apartament pe aceeași scară!

Masa de Crăciun este mai scumpă cu 30 la suta decât anul trecut

realitatea

A comandat o cabină de duș deosebită, dar a primit în schimb ceva de-a dreptul genial

Andreea Damian

Idei de decorare a peretelui din spatele televizorului. Sunt geniale, încercați-le!

Andreea Damian

O mai tineti minte pe Veronica? Uite cum arata actrita Lulu Mihaescu la 45 de ani!

Gwyneth Paltrow, dezamăgită de sărutul lui Robert Downey Jr.

realitatea

Scrie un comentariu