Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Miki de la K-pital, 18 ani de iubire fără acte. De ce nu se căsătorește cu iubitul ei

Miki de la K-pital este o persoană foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală. Recent, ea și iubitul ei, Răzvan Constantinescu, au vorbit despre relația lor.

Sunt împreună de aproape două decenii, dar nu au ajuns la altar. De fapt, nici nu-și doresc să se căsătorească. „Noi amândoi am mai fost căsătoriți, eu am trecut printr-o nuntă, ea a trecut printr-o nuntă”, a spus Răzvan la Vorbește lumea. „Noi nu ne punem baza în acel petic de hârtie. Sunt anumite femei care vor hârtia aceea. Eu nu sunt disperată după căsătorie”, a spus și Miki.

Perechea s-a logodit, de fapt, cu 17 ani în urmă. „Stăteam în garsonieră pe vremea aia”, a spus Miki. „Au trecut 17 ani de atunci”, a completat Răzvan. „Nu mai știu exact. Trebuia să mergem undeva. El, chiar în hol, când să ieșim din casă, mi-a dat inelul.”, a adăugat artista „Mi s-a părut mie că ai mâna goală pentru evenimentul ăla și am zis să-ți dau un inel”, i-a spus Răzvan. „Eu am spus da. A fost simplu”, a încheiat Miki.

Totodată, solista a mărturisit că pe ea o impresionează gesturile mici, nu cadourile spectaculoase. Solistei nu-i plac surprizele. „Tot timpul îmi aduce flori”, a mai spus Miki. În trecut, din dorința de a o surprinde plăcut, Răzvan i-a oferit cadou o mașină. „I-am comandat o mașină pe care și-o dorea foarte mult. Aia se făcea peste mări și țări la comandă. A venit în trei luni.”, a mărturisit el.

Fiindcă el era plecat din București, a rugat un prieten să cumpere un buchet de flori, să-l așeze pe capota mașinii și să o roage pe Miki să coboare. „În primul rând că am coborât în pijamale, îl cunoșteam pe Mihai, deci n-avem nicio [problemă]. Erau toate vecinele la bloc. (…) Nu știam cum să reacționez. (…) La mine se trage din copilărie. Nu sunt obișnuită să primesc cadouri mari. Dacă-mi dai ceva mic mă bucur”, a mai mărturisit cântăreața. „De atunci o întreb ce vrea, nu-i mai fac surprize”, a mai spus Răzvan.

ARTICOLE SIMILARE

Kate Middleton i-a suflat titlul lui Meghan Markle

Andreea Damian

Megan Fox își încurajează fiul de 6 ani să poarte rochii

Andreea Damian

Puterea murăturilor: un ghid pentru conservarea legumelor

Andreea Damian

Ce stiu profesionistii in infrumusetare si noi nu? Cum au ajuns la acest statut?

realitatea

Un istoric le bate miliardarilor de la Davos obrazul pentru că evită plata impozitelor

Dora Constantinovici

Mirela Retegan, aniversare specială pentru Gașcă Zurli! Cum a început povestea

Tabu Tabu

Scrie un comentariu