Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Mila Kunis, dezvăluire neașteptată despre Macaulay Culkin

Mila Kunis a declarat recent că regretă mult pentru că s-a purtat oribil cu Macaulay Culkin, starul din „Singur acasă”.  Actrița a pus capăt relației de 8 ani într-un mod neașteptat și abia după mulți ani a reușit să se ierte pentru felul în care s-a purtat cu el.

„M-am despărțit într-un mod oribil. Extrem, extrem de oribil. Am greșit. Eram o nenorocită când aveam 20 și ceva de ani. Recunosc asta. Mi-a luat mult timp să recunosc că a fost vina mea și că m-am purtat foarte urât. A fost foarte greșit ce am făcut și cum am făcut-o. Când am devenit singură mi-am spus că trebuie să mă analizez și să mă corectez”, a spus Mila Kunis. Vedeta susține că s-a schimbat foarte mult după despărțirea de Culkin, din 2010.

Mila Kunis a vorbit și despre reacția neașteptată a mamei sale când a anunțat-o în 2012 că are o relație cu actorul Ashton Kutcher. Mama ei i-a spus să tacă, în limba rusă.

Mila Kunis și Ashton Kutcher au o relație din aprilie 2012, iar în 2015 s-au căsătorit în mare taină. Cei doi au împreună o fetiță, Wyatt, de trei ani, și un băiețel, Dimitri, de 19 luni.

ARTICOLE SIMILARE

Ce trebuie să faci ca să ai o viață sexuală mai ecologică?

Andreea Damian

Un look numai bun pentru evenimente! Tutorial Glam make-up look

realitatea

Retete de vara – Tarta cu legume!

realitatea

Fanii Britney Spears au cerut să fie eliberată dintr-un institut de psihiatrie

realitatea

Pericolul pe care îl ascund scaunele de mașină

Andreea Damian

Helen Mirren dezvăluie porecla „insultătoare” pe care i-a găsit-o prințul Harry

Andreea Damian

Scrie un comentariu