Home > Slider > Mila Kunis, dezvăluire neașteptată despre Macaulay Culkin

Mila Kunis, dezvăluire neașteptată despre Macaulay Culkin

mila kunis

Mila Kunis a declarat recent că regretă mult pentru că s-a purtat oribil cu Macaulay Culkin, starul din „Singur acasă”.  Actrița a pus capăt relației de 8 ani într-un mod neașteptat și abia după mulți ani a reușit să se ierte pentru felul în care s-a purtat cu el.

„M-am despărțit într-un mod oribil. Extrem, extrem de oribil. Am greșit. Eram o nenorocită când aveam 20 și ceva de ani. Recunosc asta. Mi-a luat mult timp să recunosc că a fost vina mea și că m-am purtat foarte urât. A fost foarte greșit ce am făcut și cum am făcut-o. Când am devenit singură mi-am spus că trebuie să mă analizez și să mă corectez”, a spus Mila Kunis. Vedeta susține că s-a schimbat foarte mult după despărțirea de Culkin, din 2010.

Mila Kunis a vorbit și despre reacția neașteptată a mamei sale când a anunțat-o în 2012 că are o relație cu actorul Ashton Kutcher. Mama ei i-a spus să tacă, în limba rusă.

Mila Kunis și Ashton Kutcher au o relație din aprilie 2012, iar în 2015 s-au căsătorit în mare taină. Cei doi au împreună o fetiță, Wyatt, de trei ani, și un băiețel, Dimitri, de 19 luni.

Articole asemanatoare
Home Alone
Disney reînvie Home Alone pentru o nouă generaţie dar fanii nu sunt deloc fericiți
Macaulay Culkin
Macaulay Culkin a vorbit despre prietenia sa cu Michael Jackson
Macaulay Culkin
Macauley Culkin e din nou „singur acasă”, după 28 de ani
mila kunis
Motivul pentru care Mila Kunis nu vrea să mai joace alături de Ashton Kutcher

Comenteaza acest articol

Mila Kunis, dezvăluire neașteptată despre Macaulay Culkin

by Andreea Damian   1 min
0