Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Miley Cyrus, fără sutien pe coperta unei reviste serioase

Miley Cyrus a oferit tabloidelor un subiect de scris! Chiar așa s-a exprimat vedeta. Artista americană a pozat topless pentru revista Rolling Stones, apoi a postat câteva cadre, dar și coperta publicației pe contul ei de Instagram.

Una dintre cele mai explicite fotografii, în care Miley Cyrus își dezvăluie sânii în fața aparatului de fotografiat, a fost cenzurată de Instagram. Așa că, artista a făcut-o decentă, acoperindu-și nurii cu numele revistei Rolling Stone.

„Mi-au zis că ar trebui să mă acopăr, așa că am făcut taman invers”, a scris cântăreața în dreptul imaginii, care a fost postată fără cenzură pe Twitter.

Pe coperta revistei, Miley Cyrus apare într-o altă ipostază incendiară, pentru care Instagram a luat atitudine în luna octombrie a acestui an.

„Măcar le dau ziarelor un subiect despre care să scrie”, a mai spus Miley Cyrus.

Artista de 28 de ani a discutat despre preferința ei pentru nuditate și a susținut că publicul nu mai e atât de revoltat când vede fotografii nud.

Nici nu știu dacă mai poți să te faci de rușine acum. Se mai face asta? Presa nu m-a mai făcut de rușine de multă vreme”, a spus Miley Cyrus, care consideră că astfel de ședințe foto ar trebui privite ca o normalitate în acest secol.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată casă achiziționată de Dana Rogoz în Viscri

Tabu Tabu

Descopera frumusetea iernii prin fotografiile lui Sorin Onisor!

realitatea

Celebritati nascute pe 18 iunie!

realitatea

Barbatii se tem de femeile puternice – mit sau adevar?

realitatea

Angelina Jolie se pregătește de nuntă. Cine e misteriosul din viața ei

Andreea Damian

Parentajul „mașină de tuns iarba” distruge generațiile viitoare

Andreea Damian

Scrie un comentariu