Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Miley Cyrus își vinde noul album împreună cu un prezervativ

Miley Cyrus a ales să-și promoveze noul album, She Is Coming, într-un mod neobișnuit. Este vorba despre produsele pe care le-a pus în vânzare pe site-ul ei și pe care le puteți cumpăra numai împreună cu piesele albumului.

Unul dintre aceste produse este prezervativul SHE IS COMING, o propoziție care are cu siguranță mai multe înțelesuri. Prezervativul costă „doar” 20 $, dar conține un cod digital pe care îl scanați pentru a putea asculta melodiile lui Miley direct pe telefonul vostru.

Prezervativul costă 20$

Unul dintre lucrurile care o face pe Miley Cyrus un artist complet este faptul că niciodată nu poți ghici ce urmează să facă în continuare, dar poți conta pe faptul că va fi foarte distractiv.

Noul ei album conține șase piese și au fost lansate vinerea trecută, împreună cu o colecție de produse inedite. Fanii au fost de-a dreptul șocați de prețul uriaș cu care-și vinde Miley prezervativul pe site. Dar în acest preț este inclusă și descărcarea digitală a albumului (probabil că artista ar fi mândră ca cei care folosesc prezervativul să asculte noile piese în timpul sexului).

Și nu doar prezervative vinde cântăreața de 26 de ani. Pe website-ul ei se mai regăsesc tricoul „She Came”, hanorace inscripționate cu mesaje cu tentă sexuală – Phone Sex Is Safe Sex sau I Love My Pussy and That Means I’ve Got Cattitude – cu referire la una din piesele de pe album.

Tricoul costă 30 $

De asemenea, vedeta pune la dispoziție și un număr de telefon, 1-833-SHE-ISMC. Și da, este un număr real: puteți auzi o varietate de mesaje de la însă Miley Cyrus atunci când apelați.

ARTICOLE SIMILARE

Smiley, mărturisiri sincere despre viața lui alături de Gina Pistol. Când i se va naște fetița

Andreea Damian

Ce frumoasa era DIANA SORESCU! A fost inmormantata ieri – avea 26 ani

realitatea

Sărbătoritul zilei de 5 aprilie

realitatea

Când vor fi acordate premiile Globurile de Aur. În 2022, gala nu se va transmite

Andreea Damian

AB4: Live at Fabrica

realitatea

Dovada că Mihaela Rădulescu nu s-a despărțit de iubit

Tabu Tabu

2 comentarii

Scrie un comentariu