Home > Slider > Miley Cyrus l-a înlocuit pe Liam Hemsworth cu o femeie

Miley Cyrus l-a înlocuit pe Liam Hemsworth cu o femeie

Miley Cyrus

Cântăreaţa Miley Cyrus şi actorul Liam Hemsworth s-au despărţit oficial, după nici un an de căsnicie.

Un reprezentant al cântăreţei a confirmat despărţirea, într-o declaraţie pentru revista People: „Liam şi Miley s-au înţeles să se despartă în acest moment. Evoluând în permanenţă şi schimbându-se atât ca parteneri cât şi ca persoane, ei s-au hotărât că în acest fel se pot concentra cel mai bine fiecare asupra propriei persoane şi cariere. Vor rămâne părinţii dedicaţi ai animalelor pe care le deţin împreună în perioada pe care o vor petrece cu drag separat. Vă rugăm să le respectaţi transformarea şi intimitatea“, se arată în mesajul oficial.

Sâmbătă, Miley Cyrus a postat pe contul ei de Instagram o fotografie, unde a apărut fără verighetă. Aceasta a alimentat zvonurile despărțirii sale de Liam.

 

View this post on Instagram

 

Mute me if you don’t want SPAMMED

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Dar despărțirea nu a întristat-o. Din contră! A zburat în celălalt capăt al lumii, în Italia, unde s-a refugiat în brațele unei… femei. TMZ a publicat o serie de imagini în care Miley Cyrus şi prietena ei, Kaitlynn Carter, se sărută şi schimbă atingeri afectuoase.

 

View this post on Instagram

 

rock the boat, don’t rock the boat baby ⚓️

A post shared by Kaitlynn Carter (@kaitlynn) on

Se pare că cele două vroiau să arate lumii cum sărbătoresc noul lor statut pe malul lacului Como, în Italia. Pentru că și Kaitlynn e proaspăt despărțită de soțul ei, Brody Jenner. Miley şi Kaitlynn s-au relaxat la piscina hotelului la care sunt cazate şi au atras atenţia turiştilor cu gesturile de afecţiune pe care le-au împărtăşit.

Vezi fotografiile aici.

Cyrus şi Hemsworth şi-au început relaţia în timpul filmărilor pentru „The Last Song“, în 2009, în care au jucat împreună. Cei doi au anunţat că s-au logodit în 2012, înainte de a pune capăt relaţiei un an mai târziu. După aproape doi ani de pauză, Miley şi Liam s-au împăcat, cântăreaţa fiind surprinsă cu inelul de logodnă pe deget.

 

 

 

 

Articole asemanatoare
Coachella
Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, amânat din cauza epidemiei de coronavirus
Miley Cyrus
Miley Cyrus spune că a trebuit să fie „gay” pentru că „bărbații sunt răi”
Liam Hemsworth
Liam Hemsworth, reacție neașteptată după despărţirea de Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus refuză să aibă copii până nu se rezolvă problemele climatice

Miley Cyrus l-a înlocuit pe Liam Hemsworth cu o femeie

by Andreea Damian   1 min
1