Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Miley Cyrus are o piesă nouă și un clip cu un mesaj puternic social

Nothing Breaks Like A Heart, noua piesă a cântăreței Miley Cyrus (în colaborare cu Mark Ronson pentru videoclip) este puternică pentru că poartă un puternic mesaj social.

Speram că va începe în sfârșit cineva și din muzica pop să se prindă că fără mesaj social nici măcar muzica nu are cum să reziste prea mult în topuri. Prima din zona aceasta foarte accesibilă s-a nimerit să fie Miley Cyrus (cine-ar fi crezut) cu piesa lansată ieri, 29 noiembrie – Nothing Breaks Like A Heart.

În videoclipul piesei artista este urmărită de poliție, conduce un club de striptease și îi învață pe copii să folosească pistolul pentru a se putea apăra de o „lume care e pregătită zilnic să-ți sfâșie inima”. Pe parcursul clipului, ea își conduce mașina lent printr-o mulțime nebună de cumpărători special mobilizați pentru reducerile de Black Friday care luptă pentru articolele unui magazin. Între timp, în tot orașul, spectatorii stau pe marginea drumului cu mesaje de sprijin pentru Miley. O echipă de fotbal american este văzută așezându-se în genunchi lângă drum, pe măsură ce cântăreața înaintează în oraș.

Protestele “în genunchi” au început în NFL în 2016, când fostul fundaș 49ers Colin Kaepernick a îngenuncheat în timpul imnului, înainte de joc, pentru a protesta în mod tăcut și pașnic față de inegalitatea rasială și brutalitatea poliției din S.U.A.

Nothing Breaks Like A Heart – este primul single al artistei după o pauză de un an.

ARTICOLE SIMILARE

Noua modă inspirată din lumea cailor

Ciocîrlan

Sărbătoritul zilei de 6 ianuarie

realitatea

Doliu la Hollywood! A murit Kelly Preston, soția lui John Travolta

Andreea Damian

Paula Seling, anunț incredibil după 16 ani de căsnicie. Ce a dezvăluit artista despre soțul ei

Andreea Damian

Machiajul ochilor: de ce rozul este esențial în această toamnă

Andreea Damian

Self workshop make-up cu Alina Brailescu

realitatea

Scrie un comentariu