Home > Agenda > Miley Cyrus are o piesă nouă și un clip cu un mesaj puternic social

Miley Cyrus are o piesă nouă și un clip cu un mesaj puternic social

Nothing Breaks Like A Heart, noua piesă a cântăreței Miley Cyrus (în colaborare cu Mark Ronson pentru videoclip) este puternică pentru că poartă un puternic mesaj social.

Speram că va începe în sfârșit cineva și din muzica pop să se prindă că fără mesaj social nici măcar muzica nu are cum să reziste prea mult în topuri. Prima din zona aceasta foarte accesibilă s-a nimerit să fie Miley Cyrus (cine-ar fi crezut) cu piesa lansată ieri, 29 noiembrie – Nothing Breaks Like A Heart.

În videoclipul piesei artista este urmărită de poliție, conduce un club de striptease și îi învață pe copii să folosească pistolul pentru a se putea apăra de o „lume care e pregătită zilnic să-ți sfâșie inima”. Pe parcursul clipului, ea își conduce mașina lent printr-o mulțime nebună de cumpărători special mobilizați pentru reducerile de Black Friday care luptă pentru articolele unui magazin. Între timp, în tot orașul, spectatorii stau pe marginea drumului cu mesaje de sprijin pentru Miley. O echipă de fotbal american este văzută așezându-se în genunchi lângă drum, pe măsură ce cântăreața înaintează în oraș.

Protestele “în genunchi” au început în NFL în 2016, când fostul fundaș 49ers Colin Kaepernick a îngenuncheat în timpul imnului, înainte de joc, pentru a protesta în mod tăcut și pașnic față de inegalitatea rasială și brutalitatea poliției din S.U.A.

Nothing Breaks Like A Heart – este primul single al artistei după o pauză de un an.

Articole asemanatoare
Miley Cyrus
Miley Cyrus spune că a trebuit să fie „gay” pentru că „bărbații sunt răi”
Liam Hemsworth
Liam Hemsworth, reacție neașteptată după despărţirea de Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus l-a înlocuit pe Liam Hemsworth cu o femeie
Miley Cyrus
Miley Cyrus refuză să aibă copii până nu se rezolvă problemele climatice

Comenteaza acest articol

Miley Cyrus are o piesă nouă și un clip cu un mesaj puternic social

by realitatea   1 min
0