Home > Slider > Miley Cyrus refuză să aibă copii până nu se rezolvă problemele climatice

Miley Cyrus refuză să aibă copii până nu se rezolvă problemele climatice

Miley Cyrus

Miley Cyrus a descris căsnicia pe care o are cu Liam Hemsworth ca fiind „confuză, complexă și modernă”. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, artista a dezvăluit că încă este atrasă sexual de femei.

Cântăreața de 26 de ani nu a vrut să spună prea multe despre mariajul ei, deoarece crede că trăiește într-o lume în care oamenii nu are înțelege. Ea a deavăluit în paginile revistei americane Elle, pentru care a realizat un pictorial incendiar, că nu visează încă la copii.

 

View this post on Instagram

 

@ELLEusa August cover! Link in bio! 🖤

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Nu vreau să cresc copii pe acest pământ”, a spus Miley. Motivul ei este unul foarte bine întemeiat. Nu vrea să devină mamă până nu se rezolvă problemele climatice. „Toată lumea se așteaptă ca noi să populăm planeta… Și când asta nu face parte din planul nostru sau nu este scopul nostru suntem criticate și judecate și există atât de multă furie încât încearcă să schimbe legile pentru a te forța să faci asta – chiar dacă rămâi însărcinată într-un mod violent”, a spus cântăreața.

„Facem același lucru cu pământul ca și cu femeile”. Cyrus crede că pământul va fi epuizat. „Încheiem cu o planetă fără valoare și refuz să o transmit copilului meu. Vreau să nasc un copil doar dacă sunt sigur că el va ajunge pe un pământ în care peștii înoată în apă”.

 

View this post on Instagram

 

@ELLEusa August issue! Link in bio! 🖤

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Cyrus a mai declarat pentru revista Elle US că se identifică ca fiind bisexuală. „Cred că este confuz pentru oameni să mă vadă căsătorită. Dar relația mea este unică. Și nu cred că o să permit vreodată oamenilor acolo deoarece este atât de complexă și modernă și nouă încât nu consider că este un loc pe care oamenii l-ar înțelege. Vreau să spun, oamenii chiar cred că sunt acasă și gătesc cina? Mă aflu într-o relație hetero, dar încă sunt foarte atrasă sexual de femei. Am luat o decizie de partener. Aceasta este persoane care știu că mă susține cel mai mult. Cu siguranță nu mă încadrez într-un stereotip al rolului de soție. Nici nu îmi place acest cuvânt”, a mărturisit Miley Cyrus pentru revista pe coperta căreia va apărea în luna august.

 

Articole asemanatoare
Liam Hemsworth
Liam Hemsworth, reacție neașteptată după despărţirea de Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus l-a înlocuit pe Liam Hemsworth cu o femeie
Miley Cyrus
Miley Cyrus își vinde noul album împreună cu un prezervativ
miley cyrus
Miley Cyrus și Liam Hemsworth au avut o nuntă vegetariană

1 Response

  1. Pingback : De ce Miley Cyrus refuză să aibă copii - Stiri eZZ

Comenteaza acest articol

Miley Cyrus refuză să aibă copii până nu se rezolvă problemele climatice

by Andreea Damian   2 min
1