Home > Slider > Miley Cyrus spune că a trebuit să fie „gay” pentru că „bărbații sunt răi”

Miley Cyrus spune că a trebuit să fie „gay” pentru că „bărbații sunt răi”

Miley Cyrus

Miley Cyrus a vorbit despre cum a crezut cândva că „trebuie să fie lesbiană”, deoarece toți bărbații erau „răi”. Cântăreața în vârstă de 26 de ani a declarat într-un story pe Instagram că s-a gândit mereu că „trebuie să fiu gay pentru că toți găieții sunt răi, dar m-am înșelat”.

Intepreta hitului Wrecking Ball l-a menționat pe noul ei iubit, Cody Simpson, cel „vinovat” pentru schimbarea ei de perspectivă, afirmând că „există oameni buni, nu renunțați”. „Nu trebuie să fii gay, există oameni buni, trebuie doar să îi găsești”, a adăugat ea.

Noul ei partener este un cântăreț Australian, care o cunoaște pe artistă de foarte mulți ani. Cody Simpson are 22 de ani și are o pasiune pentru Miley Cyrus de la 12 ani. Cyrus a recunoscut însă că a fost nevoie de timp ca cei doi să se cupleze.

Conform presei tabloide, cei doi au fost prieteni în timp ce artista avea o relație cu actorul Liam Hemsworth, care ulterior a devenit soțul ei. După ce a divorțat, după doar șapte luni de căsătorie, Miley a avut o scurtă aventură cu blogerița Kaitlyn Carter. Idila lor s-a încheiat după doar două luni, vedeta motivând că lucrurile se mișcă prea repede pentru ea.

Apoi a început relația cu Cody Simpson. Miley Cyrus a făcut deja publică relația cu Cody și chiar a publicat pe contul de Instagram mai multe imagini incitante, după ce și-au făcut tatuaje noi.

 

View this post on Instagram

 

Tat Queen / King @billyidol @perri.lister

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Articole asemanatoare
Coachella
Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, amânat din cauza epidemiei de coronavirus
Liam Hemsworth
Liam Hemsworth, reacție neașteptată după despărţirea de Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus l-a înlocuit pe Liam Hemsworth cu o femeie
Miley Cyrus
Miley Cyrus refuză să aibă copii până nu se rezolvă problemele climatice

Comenteaza acest articol

Miley Cyrus spune că a trebuit să fie „gay” pentru că „bărbații sunt răi”

by Andreea Damian   1 min
0