Home > Lifestyle > Milionara in euro, fosta iubita a lui Andi Moisescu se judeca cu mama ei pe averea tatalui !

Milionara in euro, fosta iubita a lui Andi Moisescu se judeca cu mama ei pe averea tatalui !

Mirela Bucovicean a fost timp de cinci ani iubita lui Andi Moisescu, intre 1998 si 2003.
Dupa despartirea de Moisescu, Mirela s-a concentrat pe cariera, devenind o femeie de afaceri de succes, cu cateva milioane de euro in cont, ea detinand un magazine online unde se comercializeaza produsele celor mai importanti designeri romani.

Succesul Mirelei este umbrit insa de problemele din viata de familie. Dupa ce tatal sau a murit, in 2004, ea a fost data in judecata de mama sa, nemultumita ca i-a revenit doar un sfert din mostenire, in timp ce fiica sa s-a ales cu restul.

andi 3

Cele doua isi disputa o avere formata dintr-un apartament la bloc, 20.000 de euro ramasi din vanzarea unui imobil, 4.400 de euro rezultati din vanzarea unei masini, un set de mobilier de dormitor alb, un lant de aur, o pereche de butoni din aur galben, doua ace de cravata, un ghiul si un ceas de aur. Mama si fiica se judeca si pentru cine trebuie sa plateasca datoriile disparutului, aproximate la 20.000 de euro, onorariile avocatilor, dar si cheltuielile de inmormantare ale defunctului, estimate la 15.364 de lei, comform wowbiz.ro.

Articole asemanatoare
Concursul national pentru tinerii designeri si-a desemnat castigatorii
Uite cu ce femeie sexy s-a iubit Andi Moisescu cinci ani!

Comenteaza acest articol

Milionara in euro, fosta iubita a lui Andi Moisescu se judeca cu mama ei pe averea tatalui !

by   1 min
0