Home > Lifestyle > “Milionarul” de la BURLACITA amendat de Antena 1! Cat trebuie sa plateasca!

“Milionarul” de la BURLACITA amendat de Antena 1! Cat trebuie sa plateasca!

burlacita show

Silviu Rotariu a vorbit despre culisele show-ului la care a participat si a fost amendat! Silviu  Rotariu, „milionarul” care a participat la show-ul „Burlacita”, s-a trezit  zilele trecute cu o notificare din partea Antenei 1. Adresa este venita prin  intermediul unui executor judecatoresc, iar prin aceasta i se aduce la  cunostinta ca in termen de 15 zile va trebui sa plateasca suma de 20.000 de euro  pentru ca si-a permis sa faca declaratii legate de ceea ce i s-a intamplat in  timpul show-ului.

In textul notificarii se arata si faptul ca aceste declaratii au fost facute  pe site-ul WOWbiz.ro si pe contul lui de Facebook, el aflandu-se la momentul  respectiv inca sub contract cu Antena 1. Interesant este ca Silviu este somat sa  plateasca aceasta suma de bani nu pentru ca ar fi spus lucruri neadevarate sau  care sa prejudicieze imaginea show-ului, ci pentru ca si-a permis sa vorbeasca  fara sa ceara acordul departamentului de relatii publice al postului Antena 1.  De asemenea, pentru fiecare zi de intarzeiere, lui Rotariu i se solicita inca  0,1% pe zi.Andreea Mantea si Cristian Mitrea s-au despartit dupa ce li s-a  terminat contractul.

Contactat de www.WOWbiz.ro, Silviu Rotariu a declarat ca este dispus sa plateasca  dublul acestei sume, dar cu o conditie – aceea de a i se demonstra prejudiciul.  Mai precis, Silviu s-a oferit sa plateasca 40.000 de euro daca i se va demonstra  ca declaratiile lui au contribuit la scaderea ratingului emisiunii.

Articole asemanatoare
Andreea Mantea, sărbătoare în Turcia, departe de familie
sorana face sport
Top vedete care s-au apucat de făcut sport acasă pe timp de Coronavirus
ANDREEA MANTEA – singura si insarcinata in 5 luni / FOTO! /Un posibil scenariu tv
ANDREEA MANTEA gravida! Cu cine?

Comenteaza acest articol

“Milionarul” de la BURLACITA amendat de Antena 1! Cat trebuie sa plateasca!

by   1 min
0