Tabu
Image default
LIFESTYLE

Milionarul Ilie Vonica, scrisoarea de adio! „M-am săturat să fiu urmărit şi vânat”

Cel mai bogat sibian, care şi-a pus marţi capăt zilelor aruncându-se de pe acoperişul locuinţei sale, şi-a motivat gestul într-o scrisoare de cinci pagini, pe care anchetatorii au găsit-o în locuinţă.

Potrivit adevarul.ro, se pare că milionarul sibian şi-ar fi pregătit atent gestul.  Scrisoarea de adio, întinsă pe nu mai puţin de 5 pagini, era, se pare, deja pregătită. În scrisoare Ilie Vonica ar fi scris, cu referire la soţia sa, că îi pare rău ”că a căzut un om nevinovat”, că el nu concepe să trăiască ştiind-o acolo, respectiv la închisoare, cu toate că ştie că ea este o femeie foarte puternică. Vonica îşi roagă soţia în scrisoare să treacă peste tot şi ar mai fi scris că îi pare rău că nu a rezolvat problemele firmelor. Vonica îşi cere de asemenea iertare soţiei, şi adaugă că nu poate trăi singur, ştiind-o pe ea la închisoare. Acesta i-ar mai fi spus Ioanei Vonica că a iubit-o foarte mult, rugând-o totodată să aibă grijă de tot şi mai ales de fiica lor. Milionarul ar mai spune că s-a săturat să fie ”urmărit şi vânat”, îşi roagă soţia să ducă afacerile mai departe şi îşi roagă de asemenea şi ginerele să aibă grijă de fiica lui. Se pare că Vonica trecea printr-o depresie cumplită de la arestarea soţiei sale, acesta refuzând să mănânce şi slăbind extrem de mult. Pe terasa unde ar fi purtat ultima discuţie, cea cu avocatul său, ar fi fost găsiţi ochelarii săi de soare şi ţigările, Vonica fumând de altfel foarte mult în ultima perioadă. De pe terasă se pare că acesta s-ar fi urcat, după plecarea avocatului, pe acoperişul casei sale, ar fi închis uşa de acces şi apoi s-ar fi aruncat în gol.

Familia Vonica ocupă locul 35 în clasamentul „Forbes 500 Miliardari“, ediţia din toamna anului trecut. Averea lor este estimată la 95 de milioane de euro. Medic de profesie, Ilie Vonica controlează unul dintre cei mai mari jucători din industria privată de sănătate.

ARTICOLE SIMILARE

Alimta, o șansă-n plus la viață

realitatea

Cum poti pacali barbatii! Bere cu gust de pizza!

Mariah Carey, incredibil de slabă pe coperta ultimului album!

Declaratiile Andreei Berecleanu despre plecarea din PRO TV la Antena 1: “Mie imi venea sa zbor, nu sa plang!”

KLAUS IOHANNIS – rugaciunea si controversa / Galerie FOTO

realitatea

Razvan Simion are o familie superba! Cum arata sotia lui si cei doi copii!

Scrie un comentariu