Home > Health > Diete > Mimi Kirk vine in Romania!

Mimi Kirk vine in Romania!

Numita de PETA cea mai sexy vegetariana de peste 50 de ani, Mimi Kirk va sustine in luna iunie la Bucuresti conferinta How to Live Raw in Romania.

Celebra americanca vine pentru prima data in Romania la invitatia DO GOOD ACADEMY in cadrul VegFest – saptamana vegetarienilor din Romania.

A cucerit intreaga lume cu cartile ei despre cum sa traiesti sanatos, are 77 de ani si arata impecabil, este vegetariana de la 30 de ani si in ultimii ani a ales stilul de viata raw vegan. Mimi Kirk le promite romanilor o intalnire memorabila.

Mimi-Kirk-vine-in-Romania2„La 30 de ani m-am decis sa nu mai mananc hrana de origine animala si am devenit vegetariana. A fost mai degraba o alegere spirituala. Apoi, am decis sa devin raw vegana si sa impart experienta mea cu intreaga lume” Mimi Kirk.

Mimi Kirk – autoarea mai multor best seller-uri internationale

La varsta de 70 de ani a fost votata de PETA „cea mai sexy vegetariana de peste 50 de ani”, Mimi Kirk este autoare a mai multor best seller-uri internationale, Live Raw, Live Raw around the world si The Ultimate Book of Modern Juicing. Supriza oferita de Do Good Academy si The Code este lansarea cartii The Ultimate Book of Modern Juicing, in limba romana, cu ocazia evenimentelor lui Mimi Kirk in Romania.

Speaker international, coach de renume mondial, avocat al vietii sanatoase si longevitatii, Mimi Kirk se va intalni cu publicul roman pe 11 iunie de la ora 9.30, la Palatul Ghica Tei din capitala unde va sustine conferinta How to Live Raw in Romania. In deschiderea Conferintei lui Mimi, The Code va prezenta cel mai avansat program de juicing – detox pentru corp, minte si spirit din Romania.

Mimi-Kirk-vine-in-Romania1Ia cina cu Mimi Kirk

Vineri, 10 iunie de la ora 18:00, publicul pasionat de alimentația sanatoasa va avea bucuria sa socializeze cu Mimi Kirk, cel mai cunoscut chef raw vegan. Acest eveniment concept va transcende parametrii unei cine uzuale, pornind de la locatia neconventionala, decorul ales, performance-ul artistic, meniul complex pana la selectia de vinuri organice compatibile. Este ocazia unica sa gusti mancarurile fine recomandate de Mimi in cadrul unei companii antrenante – Dinner with Mimi Kirk.

How to Live Raw in Romania, cu Mimi Kirk, este un eveniment unic pentru toti cei care isi doresc sa invete sa traiasca sanatos! Biletele pentru evenimentele lui Mimi Kirk la Bucuresti sunt disponibile pe www.dogoodacademy.ro

Un eveniment sustinut de Asociatia Vegetarienilor din Romania si The Code.

Articole asemanatoare
animal
Show-ul de televiziune care a băgat spaima în familii: Devii vegetarian sau îți ucidem animalul de companie
psoriazis
Cum te ajută un regim raw-vegan să te vindeci de psoriazis
bărbați
STUDIU: Ce tip de bărbat preferă femeile – „carnivor” sau vegetarian?
Carmen Negoita, de la -15 grade la +35 de grade! Vacanta in Panama!

Comenteaza acest articol

Mimi Kirk vine in Romania!

by realitatea   1 min
0