Home > Agenda > MINI Târgul Bunătăţilor de Paşte la Readers Cafe

MINI Târgul Bunătăţilor de Paşte la Readers Cafe

MINI şi Bistro Readers te invită joi şi vineri (21-22 aprilie), la Metropolis Center, pentru prima ediție a MINI bunătăţilor de Paşte. Vei putea descoperi MINI surprize numai bune de luat acasă şi de împărțit cu cei dragi. Evenimentul marchează şi lansarea primei cărţi în limba română despre istoria MINI.

Spaţiul bistroului, situat în Metropolis Center, va fi însufleţit de MINI bunătăţi preparate în spiritul Paştelui, după reţete tradiţionale. MINI pască delicioasă cu brânză sau ciocolată, MINI cozonac, MINI drob, dar şi ouă roşii de prepeliţă sau MINI tarte cu portocale, ciocolată ori căpşuni sunt deliciile pregătite de Readers special pentru Paşte, numai bune de luat acasa. Acestea vor putea fi cumpărate din cadrul târgului care se va desfăşura joi, 21 aprilie 2011, şi vineri, 22 aprilie 2011, între orele 10.00 si 20.00 la Bistro Readers.

“Am ales ca anul acesta, împreună cu MINI, să sărbătorim primul Paşte alături de clienţii Readers, cu bunătăţi special gândite pentru ei. Prăjiturile în miniatură, mini-cozonacul şi mini-pasca de casă reprezintă foarte bine conceptul bistro-ului, care reinterpretează tradiţia într-o manieră modernă, dar care păstrează sentimentul de căldură şi apropiere“, a declarat Anca Mitu, Managing Partner Readers.

Evenimentul va reprezenta şi locul de întâlnire pentru pasionaţii mărcii MINI, identificată perfect cu formula “concentrată” a produselor culinare care urmează a fi savurate. Cu acest prilej va fi lansat un proiect editorial unic: prima carte dedicată istoriei mărcii scrisă în limba română – “MINI. 50 de ani de inovaţii”.

Bistro-ul Readers este un nou spaţiu urban, gândit pentru experienţe culinare speciale, dar şi pentru happening-uri culturale, de artă, pe care MINI le susţine şi cu care se identifică. Este un loc ideal atât pentru întâlnirile de business, cât şi pentru un prânz în oraş alături de colegi sau afterhours cu prietenii. Aici poți experimenta un meniu light şi fresh, potrivit pentru fiecare moment al zilei: mic dejun sănătos, prânz rapid şi meniuri de seară cu sushi şi tapas, perfecte pentru a fi împărțite cu prietenii, în acorduri de muzica live.

Readers Cafe · Bistro · Lounge

Metropolis Business Center

Str. Grigore Alexandrescu nr. 89-97


Comenteaza acest articol

MINI Târgul Bunătăţilor de Paşte la Readers Cafe

by realitatea   1 min
0