Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Ministrul Culturii, declarație controversată după numirea Irinei Rimes ca ambasador pentru Ziua Brâncuși

Desemnarea Irinei Rimes ca ambasador onorific al Zilei Brâncuși a stârnit un val de reacții din partea opiniei publice. Vedeta a reacționat pe Facebook, după ce toată presa a ironizat mai mult sau mai puțin subtil declarațiile din conferința de presă susținută joi la Ministerul Culturi.

„Nu mai citiți toate articolele care circula pe net cu titluri din cuvinte scoase din context. Mâine , după ce trece febra, vom vorbi și noi despre lucruri relevante, cum ar fi evenimentul de pe 19 Februarie la Muzeul National de Arta”, a scris Irina Rimes pe Facebook.

Ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu a avut însă o reacție neașteptată vizavi de controversele generate de numirea Irinei Rimes ca ambasador pentru evenimentele legate de comemorarea lui Brâncuși. „Îi mulțumesc Irinei Rimes pentru că inițiativa noastră și-a atins scopul: toată lumea discută acum despre eveniment și despre Constantin Brâncuși”, a declarat ministrul Culturii, potrivit realitatea.net. „Probabil că un milion de tineri care erau virgini într-ale lui Brâncuși vor afla acum de existența marelui sculptor”, a adăugat Gheorghiu.

Cântăreața Irina Rimes a acceptat să se implice în campanie benevol. Cei de la Ministerul Culturii s-au bazat pe notorietatea artistei, care are în jur de 800 de mii de urmăritori pe două rețele de socializare.

Artista din Republica Moldova s-a declarat „foarte bucuroasă” să se alăture acestui proiect și a precizat că intenționează să folosească instrumentele de social media pentru a promova manifestările organizate cu această ocazie. Ziua Constantin Brâncuși este sărbătorită miercuri, 19 februarie.

ARTICOLE SIMILARE

Cel mai mare secret al reginei Elisabeta a II-a a fost deconspirat

Andreea Damian

La modă, cu haine realizate din deșeuri adunate de pe plajă. FOTO

Andreea Damian

Ce motive de fericire are Andreea Mantea

Tabu Tabu

5 ani de închisoare pentru o actriță după ce a purtat o rochie „indecentă”

Andreea Damian

Jonathan Rhys Meyers – noul rebel al Hollywoodului

realitatea

Paris aduce un omagiu prințesei Diana: o piaţă va purta numele ei

Andreea Damian

Scrie un comentariu