Home > Fashion > Minodora, pusa la zid din cauza “prezervativului” din dantela!

Minodora, pusa la zid din cauza “prezervativului” din dantela!

Oana Roman a consolat-o pe cantareata: “Si despre mine au spus ca sunt un canibal si ca am rupt WC-ul, dar solutia este sa….”

Alin Galatescu si Oana Roman au purtat o discutie cu Minodora la WOWbiz in care au incercat sa ii explice ca tinuta ei de acum doua zile nu a fost una foarte fericita si ca nu trebuie sa se razbune pe Monica Vlad fiindca a atacat-o pe Facebook.

“Tinuta a fost neinspirata. Tinuta s-a mulat perfect pe organe, prezervativ, la modul simbolic. Pielea e cel mai mare organ al omului. Nici pe Adelina daca o imbracati asa, nu mi-as fi schimbat parerea. As fi spus ca e o solutie nefericita. Monica e prietena cu Catalin, dar acesta nu s-ar fi imbracat asa”, a spus Alin Galatescu.

minodora 1

“Din fericire, sau din pacate, sunt un exemplu de om care a fost de-a lungul timpului criticat, umilit, batjocorit din punctul de vedere al fizicului. Eu, timp de 15 ani, am fost calcata in picioare, au sters cu mine pe jos, s-au scandalizat, am fost pusa la zis, dar eu nu am reactionat. Am inteles ca sotul si Marcel Pavel i-au atras atentia ca are prea multa dantela pe ea. Vorba aia, daca doua persoane iti spun ca esti beat, trebuie sa mergi sa te culci. Eu nu m-as fi imbracat asa. Ce vina am eu sa vad la TV numai femei cu maciuci in cap, cu chilotii la vedere, cu unghiile de jumate de metru? Daca pe Monica Vlad o deranjeaza olfactiv Minodora, de ce nu o deranjeaza ce vede la TV de dimineata pana seara. Eu am fost tarata in noroi timp de 15 ani. Dar m-am aparat cum am putut si am mers mai departe. De-a lungul vietii publice, au existat momente in care am gresit. Am fost taxata, dar mi-am invatat lectia. Am invatat sa ma imbrac. Traim intr-o epoca in care trebuie sa invatam ca toleranta este un lucru de nepretuit. Nu trebuie sa ii crucificam pe cei care au gresit, ci sa ii ajutam”, a spus Oana Roman.

“Poate Oana nu a vrut sa riposteze fiindca a fost optiunea ei. Eu nu sunt o persoana care sa taca atunci cand e jignita. Nu imi pun poalele in cap. I-am transmis Monicai Vlad ce am vrut sa ii transmit. Nu sunt mahalagoiaca, ci cantareata. Ceea ce a spus Alin Galatescu tine despre scoala ce a terminat-o. Poate asa se discuta, astia sunt termenii. Daca se folosesc metafore de genul asta, nu am ce sa comentez. Eu nu am atata scoala, am doar liceul si un colegiu. Se poate s-o mai dam in bara, se mai intampla. E adevarat sotul meu a spus ca e prea multa dantela. Nu a fost o lipsa de respect, ci un moment de neinspiratie. Va rog sa nu imi mai taiati capul si sa ma iertati ca eu am aparut asa. In momentul in care gresesc, imi asum. Nu ma fa grasa, nu zi ca am slabit doua grame, ci 23 de kg. Dvs. ii luati apararea Monicai pentru ca o stiti. Ziarul este Facebook. Jumatate din apararea pe care i-o luati e ok. Tinuta e de rahat, dar nu e ok sa spuneti ca sunt grasa. M-a deranjat “, a spus Minodora.

“Minodora faci prea mare caz. Nu e un capat de tara. SUnt lucruri mult mai grave. Ne agatam de niste cuvinte aparute. Eu trebuia sa ajung la balamuc. Nu am luat atitudine fiindca am o educatie. Daca le raspundeam, trebuia sa le raspund pe limba lor. Eu nu aveam de-a face cu Monica Vlad, care e un om intreg la cap, ci cu oameni bolnavi. Minodora, despre mine au spus ca sunt canibal si ca am rupt WC-ul la Kanal D. De foarte multe ori, lipsa de reactie creaza oamenilor o jena”, a spus Oana Roman.

Articole asemanatoare
OANA ROMAN – dezastrul familiei dupa nastere
Adevarul despre jobul din Anglia al sotului Oanei Roman
OANA ROMAN: Decizie dramatica dupa ce a fost parasita de tanarul ei sot
OANA ROMAN a fost parasita de sotul mai tanar cu 11 ani!

Loading...

1 Response

  1. Anca

    Eu nu stiu nimic despre incidentul acesta. DAR citind nu am inteles nimic, caci pt o persoana care nu stie despre ce e vorba, felul in care ati scris citatele sunt de neinteles, cine a zis, cand a zis si unde a zis….e absolut HAOTIC.

Comenteaza acest articol

Minodora, pusa la zid din cauza “prezervativului” din dantela!

by realitatea   2 min
1