Home > Lifestyle > Minunile din viata lui Mihaita Nesu!

Minunile din viata lui Mihaita Nesu!

Inainte de Craciun, Mihaita Nesu a primit primele semnale ca starea lui medicala se imbunatateste.

Dupa o accidentare care l-a imobilizat intr-un scaun cu rotile si medici care i-au taiat orice speranta ca-si va mai reveni, Mihaita Nesu, fotbalistul-kamikaze, cum il alintau specialistii din fotbal, a fost obligat sa creada intr-un miracol.

Dupa mai multe interventii si exercitii de recuperare, fostul international aproape ca se resemnase cu ideea ca v-a mai putea merge si s-a concentrat pe o activitate menita sa-i ajute pe altii. A infiintat o fundatie care strange fonduri pentru copiii cu dizabilitati.

nesu 2

Toate rugaciunile parca i-au fost ascultate, iar acum, inainte de sarbatori, Mihaita Nesu ar putea sa zica mai mult ca oricand ca miracolele se intampla. Celor care nu renunta!

Dupa ce a fost sfatuit sa incerce tratementele unei clinici de recuperare din Statele Unite, Nesu a reusit performanta de a se ridica in picioare, dupa doi ani in care nu a fost capabil sa se foloseasca decat de gura si un pix.

Imaginea este absolut emotionanta, iar fostul fotbalist promite sa urmeze antrenamentele si sa lupte sa mearga pe picioarele lui!

Articole asemanatoare
Jennifer Lopez a ales numai barbati nepotriviti!
Cătălin Crişan, DECLARAŢIE ŞOC despre fostele SOŢII
Fotografii de la nunta lui Ghita Ciobanul! Cum arata NEVASTA faimosului oier
Cum arata soţia lui Cosmin Seleşi!

Loading...

Comenteaza acest articol

Minunile din viata lui Mihaita Nesu!

by   1 min
0