Home > Agenda > MIOARA ROMAN despre amantele lui PETRE ROMAN!

MIOARA ROMAN despre amantele lui PETRE ROMAN!

Mioara Roman vorbeşte deschis despre viaţa alături de “craiul” Petre Roman: “Habar nu aveţi voi de câte ori m-a înşelat!”

Au trecut cinci ani de la divortul lui Petre Roman de fosta sa sotie, Mioara. Cinci ani în care politicianul nu i-a dat nici măcar un telefon femeii cu care a fost căsătorit timp de peste trei decenii Şi trei de când acesta Şi-a refăcut viata, cununându-se cu Silvia Chifiriuc, cântăreata cu 26 ani mai tanara (fosta protejata a lui Jean Constantin) care i-a dăruit un băietel. Privind senin situatia, Mioara Roman mărturiseste acum pentru www.cancan.ro că femeia care a apărut între ei nu a fost prima, recunoscând astfel că fostul ei sot a avut mai multe escapade amoroase de-a lungul timpului, iertate toate.

Mioara Roman sfidează timpul cu zâmbetul pe buze. La cei 72 de ani ai săi, fosta sotie a primului premier după decembrie ‘89 înfloreste pe zi ce trece si pare să fi descoperit secretul frumusetii prin seninătate. “Schimbarea vine din interior. Când începi să accepti ceea ce vine Şi nu te mai împotriveŞti, se vede la exterior, pe chip Şi în kilograme Şi fără diete chinuitoare”, a dezvăluit Mioara Roman secretul noii sale siluete. Aflată într-o formă de invidiat, luminoasă si charismatică, purtând o tinută creată de fiica sa, Catinca, fosta sotie de demnitar a îndrăznit să atingă si un subiect usor mai sensibil. Cel al divortului ei cu Petre Roman (66 de ani), bărbatul cu care a fost căsătorită 34 de ani. “Este ironic ceea ce vă spun, dar este adevărat. În 28-29 decembrie ‘89, Petre a stipulat, într-o hotărâre a guvernului care se forma, ca presa să iasă de sub influenta politicului. Câtiva ani mai târziu, noi am divortat din cauza presei. Da, da, pentru că el a fost fotografiat cu ea (n.r. – Silvia Chifiriuc, actuala sotie a lui Petre Roman) Şi subiectul a luat o asemenea amploare încât a trebuit să actionez si să înaintez actele de divort. Dacă nu stăteau lucrurile asa, probabil eram si acum împreună”, ne-a declarat aceasta, continuând să dezvăluie secrete dureroase, care au fost iertate între timp. “Se mai întâmplase Şi altădată, dar voi habar nu aveati. Atunci, presa nu trata subiectele de acest gen, nu vâna Şi nici nu exista mediatizarea aceasta. Ea (n.r. – Silvia Chifiriuc) nu este nici prima, nici ultima. Au fost si altele, pasagere. Habar nu aveti voi de câte ori m-a înselat. Pot să spun că Petre a fost un erou, s-a tinut bine la ce avalansă de propuneri a primit după ‘90. Păi, pe vremea aceea nu existau telefoane mobile, mesaje si nu se comunica prin e-mail-uri, asa că persoanele interesate îi trimiteau scrisori acasă, la domiciliu, unde le citeam eu. El nu avea timp, făcea guverne”, a declarat Mioara Roman pentru www.cancan.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

MIOARA ROMAN despre amantele lui PETRE ROMAN!

by   2 min
0