Home > Agenda > stiri > Mioara Roman: “La viata mea am facut cinci-sase avorturi, ultimul la 45 de ani”

Mioara Roman: “La viata mea am facut cinci-sase avorturi, ultimul la 45 de ani”


Mama Oanei Roman, prezentatoarea emisiunii “Drept la tinta”, difuzata de Kanal D, nu se sfieste sa vorbeasca despre situatile delicate din viata sa, despre avorturile pe care le-a facut in perioada regimului comunist, cand intreruperile de sarcina erau interzise si pedepsite prin lege.
“La menopauza am intrat la 56 de ani. La viata mea am facut cinci-sase avorturi, ultimul la 45 de ani. Asa erau vremurile. Iti provocai singura sau scapai de sarcina ajutata de cineva. Din fericire, atunci, eram jurnalist. Asa ca aveam unele relatii si mergeam la spital, chit ca faceam treaba aceasta impotriva legilor vremii, peste program sau chiar in miez de noapte. Am facut doua intreruperi de sarcina intre Oana si Catinca (n.r. fiicele sale), iar restul cum au aparut. Una a fost o extrauterina, la care trebuia sa se intervina. Atunci nu prea existau masuri contraceptive si riscai inchisoarea daca te prindeau cu pastile sau prezervative”, a declarat Mioara Roman in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.
“Tin minte ca au fost situatii in care imi faceam si beam cocktailuri din cafea verde si vin ca sa dau afara copilul. Dupa ce beam licoarea asta, care iti accelera viteza sangelui si imi provoca avortul, ma ducea Roman (n.r. Petre Roman) in pat ca eu nici nu ma tineam pe picioare. Imi era atat de rau incat mi se tulbura vederea. Puteam sa fac infarct sau sa-mi pocneasca un vas de sange la cap. Atunci parca nu constientizam si nu ma gandeam ca-mi pun viata in pericol. Am cunostinta de femei care au facut intreruperi de sarcina chiar si pe masa din bucatarie. Romancele au fost intotdeauna femei rezistente, descurcarete si curajoase, iar la vremea respectiva apelai la fel de fel de inginerii ca sa scapi de o sarcina nedorita”, isi aminteste Mioara Roman.

Articole asemanatoare
Uitati de Carrie Bradshaw, noua ne place Claire Underwood!
Iulia Albu, in razboi cu Mioara Roman, dupa ce a poreclit-o “Doamna Gaina”!
MIOARA ROMAN se destăinuie! ADEVĂRATUL MOTIV pentru care a DIVORŢAT de PETRE ROMAN!
Nunta OANEI ROMAN / Album FOTO

1 Response

  1. Andreea

    In locul ei mi-ar fi rusine sa vorbesc despre asa ceva. O idioata incredibil de mare. SA faci avort nu e ceva cu care sa te lauzi. Este o crima!!!

Comenteaza acest articol

Mioara Roman: “La viata mea am facut cinci-sase avorturi, ultimul la 45 de ani”

by   1 min
1