Home > Slider > Mira Sorvino: un director de distribuție m-a sufocat cu un căluș la 16 ani

Mira Sorvino: un director de distribuție m-a sufocat cu un căluș la 16 ani

Actrița câștigătoare a unui premiu Oscar, Mira Sorvino reclamă faptul că în timpul unei audiții a fost legată de un scaun, rănită și sufocată de un căluș.

Actrița, cunoscută mai ales după rolul din filmul lui Woody Allen din 1995 – Mighty Afrodite (Chemarea Afroditei) a dezvăluit într-un interviu pentru Hollywood Foreign Press că se afla la o auditție pentru rolul dintr-un film de groază când situația a scăpat de sub control. „Privind înapoi spre cariera mea, am realizat că la una dintre audițiile de la începutul carierei mele, pe când aveam doar 16 ani, am fost tratată complet nepotrivit de directorul de distribuție. Pentru a mă speria pentru o scenă din filmul horror pentru care încercam să câștig rolul, m-a legat de un scaun, mi-a rănit brațul, aveam doar 16 ani, apoi, mi-a pus un căluș iar eu n-am ripostat pentru că încercam să par îngrozită pentru scena respectivă” spune Sorvino în interviu. Ea a continuat: „la finalul scenei mi-a scos călușul din gură și a spus: Îmi pare rău că am folosit un prezervativ. Eu eram prea tânără să știu ce gust avea un prezervativ. Dar gestul în sine a fost atât de nepotrivit, în plus, ce naiba făcea un director de distribuție cu un prezervativ în buzunar, în timpul unei probe de casting?”

Mira Sorvino a mai povestit în interviul recent și că există un regizor cu multe Oscaruri care militează social pentru o mulțime de cauze și care, contrar imaginii sale de băiat bun, i-ar fi spus la finalul unei audiții: “știi, privindu-te, mintea mea călătorește de la posibilitățile tale artistice la cele sexuale.”

Sorvino a povestit cu alte ocazii propria ei întâlnire cu producătorul Harvey Weinstein pe care l-a acuzat de hărțuire sexuală. Peter Jackson a dezvăluit și el că după ce Sorvino l-ar fi refuzat pe Weinstein acesta i-a sugerat să nu o mai distrubuie în filmul Stăpânul Inelelor pentru că ar fi fost o persoană dificilă. Actrița și-a cerut scuze și pentru că a lucrat cu Woody Allen la filmul Chemarea Afroditei – rol pentru care a câștigat și un premiu Oscar. În ianuarie a publicat o scrisoare deschisă adresată fiicei lui Allen – Dylan Farrow care spunea că regizorul a molestat-o în copilărie.

Articole asemanatoare
mira sorvino
Mira Sorvino: „Am fost victima unui viol”

Comenteaza acest articol

Mira Sorvino: un director de distribuție m-a sufocat cu un căluș la 16 ani

by realitatea   1 min
0