Tabu
PEOPLE Slider

Miranda Kerr a născut un băiețel. Este al treilea copil al fotomodelului

Miranda Kerr

Miranda Kerr a născut cel de-al treilea copil, un băiețel. Numeroase știri au circulat în weekend. Dar fotomodelul australian a confirmat vestea miercuri, dezvăluind totodată și numele micuțului, Myles. Acesta este al doilea copil împreună cu soțul ei, fondatorul platformei Snapchat Evan Spiegel.

Miranda Kerr a postat pe Instagram o fotografie cu păturica personalizată a bebelușului. „Suntem bucuroși de nașterea lui Myles și prin urmare apreciem cuvintele și urările tuturor. Suntem încântați să-l primim pe frumosul nostru fiu în familia noastră”, a fost mesajul care a însoțit poza. Fotografia a primit de atunci peste 107.000 de aprecieri și comentarii din partea fanilor și a prietenilor celebri.

Bebelușul are doi frați mai mari, Hart, în vârstă de un an, baiețelul Mirandei și a lui Evan și Flynn, în vârstă de 8 ani, pe care modelul îl are împreună cu fostul soț, Orlando Bloom.

Supermodelul australian l-a cunoscut pe Evan Spiegel .a petrecerea Louis Vuitton din New York în 2015. Aceștia s-au logodit după un an de relație. Cei doi s-au căsătorit în 2017.

Cuplul a anunțat că așteaptă nașterea celui de-al doilea copil în luna martie, dar au decis să păstreze detaliile sarcinii precum și sexul bebelușului. „Știm sexul bebelușului și am ales deja un nume, însă, uneori, este frumos să păstrezi anumite lucruri și pentru tine.”, a spus Miranda Kerr. Totuși, modelul a postat numeroase poze de-al lungul sarcinii pentru a împărți frumoasele momente cu fanii.

 

View this post on Instagram

 

✨ My L❤️VE ✨

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

 

View this post on Instagram

 

Found a heavenly field of sunflowers Truly brightened my day

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

ARTICOLE SIMILARE

Rod Stewart a construit timp de 23 de ani un oraș feroviar miniatural

realitatea

Cărțile autorilor clasici (dar neutri) au ajuns decor de 5 stele

Dora Constantinovici

Jason Wu a deschis Săptămâna Modei de la New York cu o colecție luxuriantă

Andreea Damian

Activitățile culturale și artistice te ajută să trăiești mai mult, spun cercetătorii

Andreea Damian

De ce tocurile înalte nu mai sunt la modă

Andreea Damian

Alex Velea are o nouă surpriză pentru fanii lui! Ce pregătește solistul

Tabu Tabu

Scrie un comentariu