Tabu
Image default
LIFESTYLE

Pericol! MIRCEA ALBULESCU dus de urgenta la spital!

Actorul Mircea Albulescu a fost dus la spitalul Floreasca, duminica seara, dupa ce i s-a facut rau in zona Academiei de Studii Economice (ASE) din Capitala, din primele investigatii rezultand ca acesta a suferit un puseu de hipertensiune.

Sursele citate au precizat ca echipajul medical ajuns la fata locului a constatat ca Mircea Albulescu ar fi suferit cel mai probabil un puseu de hipertensiune. Echipajul medical a decis sa-l transporte pe Mircea Albulescu la spitalul Floreasca pentru investigatii, conform http://stirileprotv.ro.

In urma analizelor care ii vor fi facute la spital se va decide daca Mircea Albulescu ramane sau nu internat la spitalul Floreasca, au precizat sursele citate.

Mircea Albulescu a participat in cursul zilei de duminica la o petrecere din Capitala, alaturi de alti actori. Acestia au sarbatorit onomastica omului de afaceri Ion Antonescu. Contactat duminica seara de Mediafax, actorul Ion Dichiseanu a declarat ca a discutat cu Mircea Albulescu la petrecere. “Nu stiu cand a plecat de la petrecere, dar era bine cand am vorbit cu el”, a mai spus Ion Dichiseanu.

Mircea Albulescu are 78 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

Avocado-ul mexican este noua marfă criminală din lume

realitatea

Cel mai ciudat CUPLU!

Shopping deco de weekend

realitatea

GERARD BUTLER e bisexual!

Alina Eremia din LaLa Band a slăbit 10 kilograme! Vezi ce dieta a urmat

A MURIT una din vedetele postului History Channel

Scrie un comentariu