Tabu
Image default
LIFESTYLE

Pericol! MIRCEA ALBULESCU dus de urgenta la spital!

Actorul Mircea Albulescu a fost dus la spitalul Floreasca, duminica seara, dupa ce i s-a facut rau in zona Academiei de Studii Economice (ASE) din Capitala, din primele investigatii rezultand ca acesta a suferit un puseu de hipertensiune.

Sursele citate au precizat ca echipajul medical ajuns la fata locului a constatat ca Mircea Albulescu ar fi suferit cel mai probabil un puseu de hipertensiune. Echipajul medical a decis sa-l transporte pe Mircea Albulescu la spitalul Floreasca pentru investigatii, conform http://stirileprotv.ro.

In urma analizelor care ii vor fi facute la spital se va decide daca Mircea Albulescu ramane sau nu internat la spitalul Floreasca, au precizat sursele citate.

Mircea Albulescu a participat in cursul zilei de duminica la o petrecere din Capitala, alaturi de alti actori. Acestia au sarbatorit onomastica omului de afaceri Ion Antonescu. Contactat duminica seara de Mediafax, actorul Ion Dichiseanu a declarat ca a discutat cu Mircea Albulescu la petrecere. “Nu stiu cand a plecat de la petrecere, dar era bine cand am vorbit cu el”, a mai spus Ion Dichiseanu.

Mircea Albulescu are 78 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

GRANDPRIX ORIGINALS s-a lansat în România

Marius Moga, UMILIT in direct la “Vocea Romaniei”!

Monica Anghel, DE NERECUNOSCUT fără machiaj!

CAMILLA jubileaza! Sarcina lui KATE in mare pericol! Gata sa piarda GEMENELE!

Mărturisirile unei însoțitoare de bord pe un private jet

Andreea Damian

Vezi adevăratul motiv al divorțului dintre Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu!

Scrie un comentariu