Home > Fără categorie > Cat a pierdut MIRCEA BADEA pariind pe BUTE!

Cat a pierdut MIRCEA BADEA pariind pe BUTE!

La trei zile de la meciul cu Lucian Bute, Mircea Badea încă nu şi-a revenit din şoc. Chiar dacă iniţial prezentatorul nu a dorit să povestească câţi bani a pariat pe pugilistul român, Mircea Badea a spus în emisiunea de aseară suma fabuloasă pe care a lăsat-o la casele de pariuri.

Astfel, Mircea Badea a recunoscut, în cadrul emisiunii “În gura presei” de luni seară, că a pariat 15.000 de lei (150 de milioane de lei vechi) pe victoria lui Lucian Bute în meciul cu Carl Froch de sâmbătă seara. Mai mult, vedeta Antenei 3 a arătat şi biletul cu pricina.

“Planul meu era, mă duc, pariez pe Bute, mă simt bine că nu trăncăn la televizor fără să mă implic în vreun fel, doi, câştig şi mă gândeam că profitul ăla îl donez. Mai ales că era o campanie la Antena 3, a povestit Mircea Badea.

Acesta a continuat: “Chiar dacă nu am câştigat pariul, eu tot voi dona banii pe care i-aş fi câştigat. Dar, ca să ne dăm seama de dimensiunea dezastrului o să vă arăt biletul. Scrie aici 150 de milioane de lei vechi. Aş fi vrut să pariez 200 dar s-au blocat fetele de la casa de pariuri”.

Badea a punctat: “Pentru mulţi şi eu am luat bătaie de la Froch, nu doar Bute”.
Mai mult: Mircea Badea a spus câţi bani a pus pe Bute! Vezi biletul fabulos! “S-au blocat fetele de la casa de pariuri”| VIDEO – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

Cat a pierdut MIRCEA BADEA pariind pe BUTE!

by   1 min
0