Home > Lifestyle > Mircea Badea va avea un mostenitor! Carmen Brumă E INSARCINATA

Mircea Badea va avea un mostenitor! Carmen Brumă E INSARCINATA

Cele două vedete TV, care au o relaţie de peste 12 ani şi despre care s-a scris că sunt căsătorite în secret, vor avea un urmaş. E sută la sută oficial, deşi nici Mircea Badea şi nici Carmen Brumă n-ar vrea să se afle. Cei doi vor avea un copil, iar vestea au primit-o în urmă cu câteva zile, spun surse bine informate.

Cele două vedete TV sunt extrem de fericite şi fac frecvent controale la o clinică de specialitate cunoscută, aflată în zona de nord a Capitalei. Sursele ziarulring.ro spun că, de fiecare dată când se duc la control, “fotomodela” şi “şpagatistul de la miezul nopţii” îşi iau toate măsurile de precauţie să nu fie recunoscuţi. “Se duc la clinică în general seara, când e întuneric, şi se înfofolesc bine, îşi acoperă feţele cu fel şi fel de fulare şi glugi ca să nu fie recunoscuţi. Vor să fie discreţi în legătură cu asta, aşa cum au fost, de-a lungul vremii, şi cu relaţia lor”, a declarat, pentru “ring”, un apropiat al cuplului Brumă-Badea.

Despre Mircea Badea şi Carmen Brumă s-a mai scris că îşi doresc un copil şi chiar că realizatoarea de la Realitatea TV ar urma un tratament în acest scop, mai ales că se ştie despre ea că este foarte atentă în ceea ce priveşte sănătatea. “Din ce ştiu, Carmen a rămas însărcinată pe cale naturală, nu ca urmare a unui tratament”, a mai afirmat sursa “ring”. Este de aşteptat ca, în stilul caracteristic, Mircea şi Carmen să nu recunoască faptul că vor avea un urmaş, care va veni pe lume, cel mai probabil, în iunie-iulie anul viitor.

Articole asemanatoare
Carmen Bruma si Mircea Badea au petrecut Halloween-ul intr-o vila din 1884!
TOP 5 Bancuri despre ALEGERI
Ce a ajuns sa faca o frumoasa vedeta de televiziune de la noi! Galerie FOTO!
MIRCEA BADEA umilit de ZAVORANU: “Nu e dotat, e un frustrat!”

Comenteaza acest articol

Mircea Badea va avea un mostenitor! Carmen Brumă E INSARCINATA

by realitatea   1 min
0