Home > Vedete > Mircea Ivan e cel care ziua prezintă știri iar noaptea pune muzică în cluburi

Mircea Ivan e cel care ziua prezintă știri iar noaptea pune muzică în cluburi

mircea ivan

La noi în țară există și vedete cu dublă activitate pentru că fac mai multe lucruri deodată. Este și exemplul lui Mircea Ivan, un tânăr foarte prezentabil, care a fost cooptat ca și prezentator de știri de la mai multe televiziuni și puțini sunt cei care știu că el în timpul liber este și DJ și pune muzică la evenimente mondene sau petreceri.

ivan mircea

ivan mircea

Bărbatul de 32 de ani prezintă acum știrile matinale și uneori cele de prânz la o televiziune de top, iar pentru acest lucru trebuie să se trezească la ora 3.00 dimineața pentru a intră în emisiune la ora 6.00 alături de colega lui, Iuliana Pepene (29 de ani).

dj mircea ivan

dj mircea ivan

După muncă, fiecare are pasiunile lui. Iulianei îi place viteza, iar lui Mircea platanele de DJ. Pentru el, distracţia începe în weekend, când pune muzică prin cluburi. „Se împacă bine jobul de ştirist cu acela de DJ. De luni până vineri, sunt la televizor, iar petrecerile sunt în weekend. Înainte am prezentat șapte ani știrile sportive la alt post. Iuliana nu m-a vrut la început, dar apoi ne-am înţeles și prezentăm împreună știrile. Avem că pasiuni comune mâncarea şi umorul. În fiecare dimineață, ne sunăm,

stiristul mircea ivan

stiristul mircea ivan

este sistemul nostru de avarie. Fac de șapte ani și box care nu este un sport violent”, ne-a povestit Mircea Ivan care este un tip sportiv și căruia îi place foarte mult ceea ce face. Așa că dacă îl vedeți în club și îl știți de la știri să știți că el este și nu altcineva.

Articole asemanatoare
BURN RESIDENCY cauta un nou DJ Superstar in 2015
Pietele de Craciun din Viena
Anda Adam cucerita de un alt barbat! Uite cine o strange in brate!

Comenteaza acest articol

Mircea Ivan e cel care ziua prezintă știri iar noaptea pune muzică în cluburi

by Tabu Tabu   1 min
0