Tabu
Image default
lifestyle

Mircea Radu va fi tata la sfarsitul lunii iulie!

Mircea Radu, prezentatorul TV, a confirmat, la cateva luni de la casatoria cu Raluca Olaru, ca sotia sa este insarcinata, dezvaluind ca la sfarsitul lunii iulie va fi tata.

Realizatorul tv a confirmat zvonurile aparute in presa si a mentionat ca si-ar dori sa aiba o fetita.  ”Se va naste pe la sfarsitul lunii iulie. Mi-as dori sa fie fata. Nu m-am gandit la un nume. E o superstitie legat de asta. Nu e bine sa vorbesti de nume inainte de nastere si nici nu e bine sa vorbesti foarte multe despre copil”, a precizat Mircea Radu, invitat la Happy Hour, adaugand ca nu ii place sa i se spuna “tatic”.

Fostul mesager al dragostei a mai povestit si cum l-a cucerit sotia lui, Raluca Olaru , despre care a precizat ca este doctor oncolog:  ”Are ochi foarte frumosi. Are cei mai negri ochi pe care eu i-am vazut vreodata. Plus ca mi se pare esential sa ai cu cine sa razi. Ea este doctor oncolog, dar nu are nicio importanta. Nu ar fi contat pentru mine cu ce se ocupa ea”, a spus Mircea Radu.

Si pentru ca tot l-a avut invitat, Maruta l-a intrebat si despre nunta lor, despre care s-au scris multe speculatii in luna noiembrie. “Da, este adevarat, cununia a avut loc in sufrageria socrilor mei. E un loc foarte bun pentru asta”, a recunoscut Mircea Radu.

ARTICOLE SIMILARE

Se lansează coloana sonoră a filmului “Love never dies”

realitatea

Ioan Ciolan, Ambient: “Nu așa trebuia să arate viitorul-

realitatea

Kings on Ice live la Sala Polivalenta

Amy Winehouse, s-a internat din cauza implanturilor

realitatea

SORE din Lala Band: “Am fost iubita lui Bendeac!”

Ghici cine…

realitatea

Scrie un comentariu