Home > Lifestyle > “Mircea Solcanu este un psihopat, un dezaxat” – Vezi cine l-a facut praf pe prezentatorul TV

“Mircea Solcanu este un psihopat, un dezaxat” – Vezi cine l-a facut praf pe prezentatorul TV

Mircea Solcanu a reusit sa socheze ieri pe toata lumea dupa ce a postat pe contul sau de Facebook un mesaj prin care ii dorea familiei Anghel sa ii moara si cel de-al doilea copil, sustinand ca aceasta se foloseste de moartea lui Ionut ca sa castige bani.

“Este într-adevăr şocant. Dacă a scris aşa ceva, nu poate fi decât un dezaxat, un dezechilibrat, un personaj cu grave probleme de identitate personală. Nu pot să fac comentarii despre viaţa lui personală, dar, dacă a postat pe Facebook aşa ceva, se descalifică pentru totdeauna, în primul rând ca om de presă, şi, fără nicio îndoială, avem de-a face cu un personaj care are grave tulburări de comportament, de personalitate”, a declarat Hanibal Dumitraşcu, pentru ziarul Ring.

“Reţeaua se intoxică, devine patologică, atunci când unul ca acesta face astfel de afirmaţii. Iată celebrul caz al individului din Norvegia (n.r. – Anders Behring Breivik – 77 de victime prin împuşcare), care întâi încearcă pe reţea, povesteşte ceva şi pe urmă, din ce în ce, îi creşte agresivitate şi trece la acţiune. Numai un bolnav psihic poate să spună aşa ceva: «Să dea Dumnezeu să vă mănânce câinii şi al doilea copil!» Vă daţi seama ce au simţit părinţii acelui copil când au citit aşa ceva?!… Şi nu pot să replice pentru că acesta nu-şi asumă responsabilitatea. Aşa cum scriu tot felul de porcării despre fata aceea care a căzut cu avionul”, a mai spus psihiatrul Florin Tudose.

Articole asemanatoare
melania trump
Melania Trump a explicat de ce a purtat jacheta cu mesaj controversat. Cui i-a fost adresat
Doi prezentatori romani concediati rapid!
MESAJ despre tanarul mort pe plaja la Mamaia
Mesajul uluitor pe care o companie de telefonie mobilă i l-a trimis unei cliente: «Eşti penibilă»

Loading...

Comenteaza acest articol

“Mircea Solcanu este un psihopat, un dezaxat” – Vezi cine l-a facut praf pe prezentatorul TV

by   1 min
0