Home > Agenda > MIRCEA ZARA ŞI SHURUBEL, GAZDELE COVORULUI ROŞU ROMANIAN MUSIC AWARDS!

MIRCEA ZARA ŞI SHURUBEL, GAZDELE COVORULUI ROŞU ROMANIAN MUSIC AWARDS!

Anul acesta, vedetele care vor paşi pe Covorul Rosu vor fi asaltate cu întrebări de Mircea Zara de la Music Channel şi de VJ Shurubel de la Utv.

Cei doi amfitrioni vor testa prezenţa de spirit a fiecărui artist care va ajunge în faţa microfoanelor, imediat ce aceştia îşi vor face simţită prezenţa pe Covorul Roşu. Aşadar, cum Mircea Zara şi Shurubel sunt renumiţi pentru abordările lor neobişnuite ale evenimentelor, nu ne mai rămâne decât să ne pregătim pentru o seară de o intensitate maximă. Pe de o parte Zara, este un maestru al clubbing-ului românesc, prezentând emisiunea Clubzone în fiecare vineri de la ora 23.00 la Music Channel, în timp ce Shurubel, titirezul de la Utv, face furori pe internet şi transforma tot ce atinge în clip viral. Ne pregătim, aşadar, pentru o ediţie istorică a evenimentului, plină de umor şi picanterii!

MUSIC CHANNEL va transmite LIVE, pe data de 14 septembrie, începând cu ora 19.00 cel mai aşteptat eveniment muzical al anului. Pana atunci insa, artistii nominalizati vor putea fi votati pe  ids=”83805″]

Articole asemanatoare
MOMENTE DE NEUITAT PE COVORUL ROSU AL ROMANIAN MUSIC AWARDS 2014
IN SFARSIT, PREMIANTII! AFLA CINE A PLECAT ACASA CU TROFEUL ROMANIAN MUSIC AWARDS!
Informații despre desfășurarea Romanian Music Awards
JAY SEAN CANTA PE SCENA ROMANIAN MUSIC AWARDS!

Loading...

Comenteaza acest articol

MIRCEA ZARA ŞI SHURUBEL, GAZDELE COVORULUI ROŞU ROMANIAN MUSIC AWARDS!

by   1 min
0