Home > Lifestyle > Stiri > O mireasa ANOREXICA a mancat doar doua bucatele de ananas in saptamana de miere. Vezi ce a salvat-o de la MOARTE

O mireasa ANOREXICA a mancat doar doua bucatele de ananas in saptamana de miere. Vezi ce a salvat-o de la MOARTE

Atunci când s-a căsătorit, în 2007, Laura Wilson cântărea numai 38 de kilograme. Regimul femeii era unul de înfometare, ea supravieţuia cu câteva păstăi de fasole verde pe zi şi o bucăţică de ciocolată. În săptămâna de miere petrecută în Thailanda îşi aminteşte că nu a mâncat decât două bucăţi de ananas.

La doar două luni de la nuntă, Laura a fost spitalizată, în stare gravă. Medicii au încercat să o facă să îşi revină, avertizând-o, însă, că starea sănătăţii sale o va împiedica să rămână vreodată însărcinată şi să devină mamă.

Anul trecut ea a descoperit că este însărcinată şi din acel moment regimul i s-a schimbat drastic: a început să mănânce cât mai sănătos şi a renunţat complet la orele chinuitoare de gimnastică la care îşi supunea corpul. A ajuns să cântărească 44,5 kilograme şi a născut un băieţel sănătos, Matthew, care i-a salvat viaţa mamei sale.

Articole asemanatoare
Cazurile de anorexie la copiii de opt ani s-au dublat în ultimul deceniu
Nebunia unei fete frumoase de 24 de ani…
Margherita de la Clejani, în pragul anorexiei! «Am 55 de kg şi vreau să mai slăbesc vreo 20»
O tânără nu a mâncat nimic un an de zile! Cum arată acum

Comenteaza acest articol

O mireasa ANOREXICA a mancat doar doua bucatele de ananas in saptamana de miere. Vezi ce a salvat-o de la MOARTE

by   1 min
0