Home > Lifestyle > Stiri > O mireasa ANOREXICA a mancat doar doua bucatele de ananas in saptamana de miere. Vezi ce a salvat-o de la MOARTE

O mireasa ANOREXICA a mancat doar doua bucatele de ananas in saptamana de miere. Vezi ce a salvat-o de la MOARTE

Atunci când s-a căsătorit, în 2007, Laura Wilson cântărea numai 38 de kilograme. Regimul femeii era unul de înfometare, ea supravieţuia cu câteva păstăi de fasole verde pe zi şi o bucăţică de ciocolată. În săptămâna de miere petrecută în Thailanda îşi aminteşte că nu a mâncat decât două bucăţi de ananas.

La doar două luni de la nuntă, Laura a fost spitalizată, în stare gravă. Medicii au încercat să o facă să îşi revină, avertizând-o, însă, că starea sănătăţii sale o va împiedica să rămână vreodată însărcinată şi să devină mamă.

Anul trecut ea a descoperit că este însărcinată şi din acel moment regimul i s-a schimbat drastic: a început să mănânce cât mai sănătos şi a renunţat complet la orele chinuitoare de gimnastică la care îşi supunea corpul. A ajuns să cântărească 44,5 kilograme şi a născut un băieţel sănătos, Matthew, care i-a salvat viaţa mamei sale.

Articole asemanatoare
Nebunia unei fete frumoase de 24 de ani…
Margherita de la Clejani, în pragul anorexiei! «Am 55 de kg şi vreau să mai slăbesc vreo 20»
O tânără nu a mâncat nimic un an de zile! Cum arată acum
Anorexica Flavia Apostol a scris o carte-medicament

Comenteaza acest articol

O mireasa ANOREXICA a mancat doar doua bucatele de ananas in saptamana de miere. Vezi ce a salvat-o de la MOARTE

by   1 min
0