Tabu
Image default
lifestyle

MIREASA MOARTA! POZELE de VIS de la NUNTĂ au costat-o VIAȚA!

Ceea ce ar fi trebuit să fie una dintre cele mai fericite zile din viața ei s-a încheiat printr-o tragedie. O femeie a murit după ce a încercat să facă poze în rochia de mireasă, într-o sesiune foto specială.

În Occident există tradiția ”trash the dress”, conformă căreia miresele se lasă fotografiate în timp ce-și distrug rochiile pe care le-au purtat în cea mai fericită zi din viața lor. Însă pentru  Maria Pantazopoulos, în vârstă de 30 de ani, ceea ce trebuia să fie o zi amuzantă, s-a încheiat tragic. Femeia, care se căsătorise pe 9 iunie, a murit în timp ce încerca să facă poze pe malul unui râu din Canada, aproape de cascada Dorwin.

Pentru că voia amintiri inedite, tânăra s-a gândit să înoate îmbrăcată în rochia de mireasă. Însă în vâltoare, hainele au devenit tot mai grele din cauza apei, iar Mariei îi era tot mai greu să reziste curentului și să se țină la suprafață.

”Purta rochia de mireasă şi mi-a spus: ”fă-mi câteva poze în timp ce eu voi înota puţin în lac”. A intrat în apă, rochia a devenit tot mai grea, iar eu am încercat tot ce am putut pentru a o salva. Am sărit în apă, am strigat după ajutor”, a povestit fotograful.

Cadavdrul a fost găsit abia după câteva ore, în apropiere de cascada Dorwin Falls din localitatea Rawdon.

ARTICOLE SIMILARE

10 pantofi pe care fiecare femeie trebuie să îi aibă

Tabu Tabu

Cât costă un cover story? Uneori, imens!

realitatea

Distressed assets – o noua tinta pentru investitori

realitatea

Poze noi cu Marilyn Monroe

realitatea

O englezoaică de 12 ani, mai inteligentă decât Albert Einstein. Vezi ce IQ are

Secretul pe care Michael Jackson l-a dus in mormant! Ce avea implantat in barbie

Scrie un comentariu