Tabu
Image default
PEOPLE

Mirela Retegan, aniversare specială pentru Gașcă Zurli! Cum a început povestea

Părinții și copii se confruntă în ultimii 10 ani cu un eveniment media despre care nu se știa că poate avea un asemnea succes. Este vorba de “Gașcă Zurli”, niște personaje care au prins viață datorită Mirelei Retegan care a lucrat la acest proiect de succes. Cum în curând trupa va împlini 10 ani, femeia a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care a povestit despre cum a început totul.
“Între cele două fotografii sunt 10 ani!!! Pe 22 mai se împlinesc 10 ani de la primul spectacol al Găștii Zurli. Primul spectacol a fost și singurul pe care l-am jucat cu casă deschisă. De la el încoace, am legat de Zurli și cuvântul Soldout. Cu o medie de 15 spectacole pe

mirela retegan acum 10 ani
mirela retegan acum 10 ani

lună, ne ducem spre vreo 2000… înmulțiți cu o medie de 700 de spectatori … înseamnă vreo 2 milioane de suflete care au venit la spectacolele noastre. O să ne întoarcem în sălile de spectacol. N-am nicio îndoială. Încet dar și cu și mai mult grijă. M-am reinventat după Colectiv. Am știut ce să verific și de ce să mă feresc. Am învățat singurā cum să mă adaptez, cum să-i fac pe directorii de săli să ne iubască și să ne ajute să facem totul în deplină siguranță. O să învățăm să facem asta și în noile condiții. Am fost primul organizator de spectacole care am suspendat toate evenimentele cu public și am rămas cu motoarele pornite timp de două luni, pregătind zi de zi live-uri, emisiuni, campanii, proiecte, cântece noi, personaje, povești, jocuri. Noi, oamenii care acum 10 ani pregăteam primul spectacol al Găștii, în lunile astea de distanțare socială, am avut o singură preocupare în fiecare zi: ce putem noi să

mirela retegan si papusile
mirela retegan si papusile

facem în povestea asta. Cu ce putem să fim de folos. Nu m-am gândit nicio secundă să mă opresc. Răspunsul mi-a venit de acolo de unde privesc eu atunci când mă frământă întrebări. Din cer: fā ce știi că trebuie să faci! Noi am ales să fim culoarea din casele celor mici, bucuria din izolarea lor, pauza pe care și-au luat-o părinții și instrumentul prin care cei mici să învețe cum să accepte mai ușor povestea statului în casă. Am scris cântece dspre mâinile curate, despre splatul pe mâini, am făcut măscuțe pe care le-am dăruit celor mici, am trimis cadouri zurli copiilor din secțiile de oncologie, am făcut Sărbătoarea Paștelui mai veselă, vorbind în direct cu copiii. Dimineață de dimineață colegii mei sunt în platoul de la Neața. O să sărbătorim cei 10 ani de spectacole cu Aplicația Zurli.

gasca zurli
gasca zurli

E aproape gata. Un produs minunat, cu materiale și concepte noi, cu toate cele 100 de cântece puse pe categorii, cu zeci de jocuri. abia aștept să vă spun mai multe despre asta. Acum, după 10 ani de spectacole, ne reinventăm în online. O să va placă! Va mulțumim pentru că ne iubiți și ne susțineți. Mai povestim despre toate, în zilele ce urmează, a scris Mirela Retegan care se pregătește zilele aceste de o intervetie chirurgicală.

ARTICOLE SIMILARE

Alina Plugaru a părăsit industria filmelor pentru adulţi. Ce carieră urmează acum

Andreea Damian

Phoebe Dynevor din „Bridgerton” confirmă relația cu Pete Davidson

Andreea Damian

Cui va preda regina Elisabeta rolul prințului Philip

Andreea Damian

Draga Olteanu Matei și Tamara Buciuceanu Botez, destine trase la indigo?

Andreea Damian

Viva Four-Ever: Spice Girls anunță un turneu de aniversare (fără Victoria Beckham)

realitatea

Cleopatra Stratan, replică acidă atunci când a fost certată pentru rochia simplă

Andreea Damian

Scrie un comentariu