Tabu
Image default
FASHION

Mirela Stelea, pictorial de senzaţie în maşini de epocă legendare!

După colecţia de succes “The New Little Black Dress” din toamna anului trecut, ale cărei ambasadoare au fost Andreea Marin, Geanina Ilieş şi Ellie White, Mirela Stelea revine cu o nouă linie vestimentară.

Intitulată “Casablanca”, noua colecţie constă în rochii vaporoase, elegante, perfecte pentru momentele speciale din viaţa fiecărei femei, al căror element comun este dantela fină confecţionată în Paris.

Aşa cum şi-a obişnuit publicul, Mirela Stelea a realizat şi de această dată o şedinţă foto memorabilă. După celebrele pictoriale pe iaht, într-un avion privat de lux, în Palatul Cesianu-Racoviţă sau pe vasul de croazieră Brilliance of the Seas în Emiratele Arabe Unite, Mirela Stelea revine cu un nou pictorial exclusivist, de această dată având în cadru maşini de epocă extrem de rare şi de valoroase.

Laura Giurcanu, câştigătoarea Next Top Model 2, a fost alegerea designerului pentru a fi protagonista şedinţei foto.

Frumoasa brunetă a fost fotografiată în modele de automobile care au scris istorie apărând în cele mai cunoscute filme de la Hollywood în anii ’30-‘50.

Astfel, în pictorialul Mirelei Stelea apar automobile precum MG SA Tourer (1935), Cadillac Convertible Series 62 (1950), Chevrolet Corvette (1958), Chevrolet Bel Air Hardtop Coupe (1957), precum şi un Jaguar MK 4 Salon (1946).

Cu această ocazie, Mirela Stelea a intrat, la rândul ei, în lumina reflectoarelor şi a devenit protagonista unei şedinţe foto în acelaşi cadru memorabil.

Designerul a ales o rochie albă, fină, cu un decolteu adânc şi decupaj îndrăzneţ în zona taliei.

“Publicul meu s-a obişnuit deja cu faptul că îmi place să creez rochii elegante, din materiale fine, fluide, pentru momentele speciale din viaţa oricărei femei. Nu sunt o admiratoare a rochiilor încărcate, complicate. Consider că eleganţa reiese dintr-o aparentă simplitate a vestimentaţiei şi din atitudinea celei care o poartă.

Pentru această colecţie am realizat rochii din mătase naturală în culori puternice, pasteluri, dar şi nude, din jerse în nuanţă metalizată de auriu precum şi datelă preţioasă”, declară Mirela Stelea.

Dantela este, de altfel, leitmotivul colecţiei “Casablanca”, prezentă în diferite nuanţe şi modele lucrate manual. Îmbinările surprinzătoare de materiale şi finisajele fine transformă fiecare ţinută într-una memorabilă.

Noua colecţie a designerului a fost prezentată în premieră la Dubai Bride Show, în Emiratele Arabe Unite, şi este disponibilă începând de azi la Showroom-ul Mirela Stelea din Bucureşti (Str. Brazilia 52).

meghan markle

ARTICOLE SIMILARE

Sergio Rossi pentru PUMA

realitatea

Stella McCartney trimite carti postale pe lenjerie

realitatea

Bulinele polka – imprimeul care nu se va demoda niciodată

Andreea Damian

Coral viu: culoarea anului de la Pantone – cu care ne mințim în 2019

realitatea

Hailey Bieber, rochia de mireasă de „vis” pe care a purtat-o în ziua nunții

Andreea Damian

Istoria celor mai scumpe rochii de mireasa

realitatea

Scrie un comentariu