Home > Fashion > Miresele moderne poartă pantaloni la nuntă în 2019 – Sophie Turner (Sansa din GoT) a dat tonul

Miresele moderne poartă pantaloni la nuntă în 2019 – Sophie Turner (Sansa din GoT) a dat tonul

Femeile renunță mai nou la rochiile spumoase pentru a-și face jurămintele în salopete de mireasă sau piese vestimentare separate.

Când actrița Game of Thrones, Sophie Turner, s-a căsătorit cu muzicianul Joe Jonas, în Las Vegas, săptămâna trecută, ea a purtat o pereche de pantaloni albi și largi – și nu este prima care renunță la rochia de mireasă tradițională pentru a folosi pantaloni sau o salopetă.

Săptămâna trecută, ediția britanică a revistei Vogue a prezentat trei opțiuni pentru miresele care vor să poarte pantaloni. Și un raport al motorului de căutare a ultimelor tendințe în modă – Lyst, a confirmat că  în primăvara acestui an, căutările online pentru costume albe au crescut cu 43% în ultimele trei luni.

Pe podiumuri, cea mai recentă colecție de haine de nuntă de la Whistles a scos la înaintare o salopetă cu pantaloni pentru nunți, precum și un costum din dantelă foarte scurt, în timp ce Asos a ieșit cu o salopetă cu pantaloni brodată cu paiete, două perechi de salopetă cu pantaloni scurți și mai multe alte modele de pantaloni pentru gama de îmbrăcăminte pentru mirese.

Mireasă Tom Ford 2019

Și colecția de primăvară / vară 2019 a lui AF Vandevorst include mai multe costume de mireasă, inclusiv unele care au pantaloni din satin croiți cu voal. Viktor & Rolf a prezentat un costum alb, în timp ce Tadashi Shoji a prezentat costume de mireasă din două piese cu mânecă lungă, atât albe, cât și roz.

“Am observat o cerere tot mai mare de îmbrăcăminte de mireasă mai puțin tradițională, cum ar fi costumele și salopetele”, a declarat Amandine Ohayon, CEO al firmei de haine de mireasă Pronovias. “În zilele noastre, salopetele sau costumele în două piese pot avea același factor wow ca o rochie și pot fi, de asemenea, combinate cu trene sau mănuși pentru a oferi un adevărat look de mireasă”.

Mireasă Oscar de la Renta 2019

Schimbarea rochiilor de mireasa cu pantaloni sau cu salopete este o tendință care apare tot mai des în Occident, în special la ceremoniile creștine, catolice sau ne-religioase (pantalonii au făcut mult timp parte din costumele tradiționale de mireasă în alte părți ale lumii). Oricum, multe mirese purtau deja mai multe haine pe parcursul unei nunți, unele pentru ceremonie în sine și altele pentru petrecere- ca să se simtă mai comod când dansează așa că ideea unei salopete care să îmbine eleganța cu comoditate nu este chiar o idee revoluționară. Pentru alte mirese, bineînțeles, pantalonii salopetă și costumele de nuntă pot fi, de asemenea, o mică modalitate de a rupe convenția, luând parte în continuare la cele mai tradiționale ceremonii.

 

Articole asemanatoare
sophie turner
Sophie Turner, Sansa din Game of Thrones, va deveni mămică
Sophie Turner
Sophie Turner din Game of Throne a mai făcut o nuntă și a purtat o rochie impresionantă de mireasă
boy george
Sophie Turner, în rolul lui Boy George, în lungmetrajul bazat pe viaţa lui
pijamale
Pijamale în avion: ținuta perfectă pentru călătorii

Comenteaza acest articol

Miresele moderne poartă pantaloni la nuntă în 2019 – Sophie Turner (Sansa din GoT) a dat tonul

by realitatea   2 min
0