Home > Slider > Mișcarea #MeToo. Megan Fox a preferat să tacă de rușine

Mișcarea #MeToo. Megan Fox a preferat să tacă de rușine

Megan Fox

Megan Fox a explicat într-un interviu pentru cotidianul The New York Times de ce nu a participat la mișcarea  #MeToo, deși la rândul ei a fost o victimă a hărțuirii sexuale. Cel puțin așa a dat de înțeles!

Se pare că actrița nu a vorbit niciodată despre experiențele sale din mai multe motive. Iar unul dintre aceste motive este rușinea. Megan nu ar fi dorit să pozeze în victima simpatică.

RAINN ( Rape, Abuse & Incest National Network) a constatat într-un raport, anul trecut, că multe incidente de hărțuire sexuală care au loc nu sunt reclamate din mai multe motive, printre acestea numărându-se teama de represalii, convingerea că autoritățile nu vor face nimic și convingerea că incidentul nu este suficient de important pentru a fi reclamat.

Iar Megan Fox nu a susținut niciodată că a fost hărțuită sau abuzată sexual pe parcursul carierei sale. Deși datorită calităților sale fizice ar fi putut deveni o victimă sigură. Chiar ea a recunoscut în urmă cu câțiva ani că regizorul seriei Transformers, Michael Bay, ar fi obligat-o să fie sexi – „Be hot” și „Just be sexy” – când actrița i-a cerut indicații în timpul filmărilor. Dar cuvintele ei au fost înțelese greșit atunci și folosite împotriva ei, deoarece multe persoane nu au putut sau nu au vrut să înțeleagă ce i s-a întâmplat.

Fox a explicat mai departe că, din cauza reacției publicului, a decis să nu mai vorbească despre ce i s-a întâmplat pe platourile de filmare chiar și atunci când celebritățile au început să-și povestească online propriile experienţe de hărţuire sexuală.

Întrebată dacă dorește să facă parte din mișcarea #MeToo, Megan Fox a spus: „Aceasta nu înseamnă că alți oameni nu ar trebui să facă ceea ce simt că este corect. Dar în circumstanțele mele, nu simt că este treaba mea să pedepsesc pe cineva pentru că mi-a făcut ceva rău”.

Megan Fox e căsătorită cu actorul Brian Austin Green din 2010 și are trei copii.

Articole asemanatoare
megan fox
Megan Fox își încurajează fiul de 6 ani să poarte rochii
Industria jocurilor video are o problemă cu abuzul: momentul #MeToo
Bărbații își evită colegele de birou în urma mișcării #MeToo
Tarana Burke: MeToo este prezentată de mass-media drept “un complot împotriva bărbaților”

Comenteaza acest articol

Mișcarea #MeToo. Megan Fox a preferat să tacă de rușine

by Andreea Damian   1 min
0