Tabu
LIFESTYLE

Misha, soția lui Connect-R, o graviduță superbă!

Misha și Connect-R vor deveni părinții unei fetițe, pentru care deja au ales numele: Maya! Cei doi au ales să nu facă din sarcină un subiect de presă, motiv pentru care au refuzat să ia parte emisiunilor TV la care au fost invitați sau să dea declarații în presă.

Chiar și așa, cei doi au fost surprinși, de curând, într-un mall din București bucurându-se de un film și  prezența prietenilor. Mai mult de atât, Connect-R i-a cumpărat soției o înghețată, semn că poftele Mishei nu s-au oprit chiar și-n stadiul avansat al sarcinei. Cei doi au părut ca un cuplu sudat, nerăbdător ca familia lor să se împlinească odată cu venirea fiicei sale pe lume.

Spre bucuria fanilor, cântăreața a făcut publice câteva imagini cu ea din această perioadă pe conturile de socializare. Dat fiind faptul că sarcina nu i-a permis să facă prea mult efort, Misha este foarte activă pe Facebook și Instagram. Astfel, cântăreața le-a împărtășit prietenilor de pe conturile de socializare atât imagini cu ea din această frumoasă perioadă, cât și starea ei de sănătate.

Vezi imagini cu vedeta însărcinată!

Sursă foto: Facebook și Instagram

ARTICOLE SIMILARE

DRAMA unei mari actrite – VALERIA SECIU

realitatea

Borcea jongla cu trei femei, soţia şi cele două amante

Horoscop: Cât de posesiv ești în funcție de zodie!

Retete de weekend cu MOZZARELLA

realitatea

Cum arata Sandra Stoicescu la debut!

Luxul, rutina modelelelor de videochat de la Glamour Studio

realitatea

1 comentariu

elisabeth 19 December 2013 at 16:27

Groaznic sa iti fotografiezi asa burta….
Asta nu e arta,,,,

Răspunde

Scrie un comentariu