Home > Lifestyle > Misha, soția lui Connect-R, o graviduță superbă!

Misha, soția lui Connect-R, o graviduță superbă!

Misha și Connect-R vor deveni părinții unei fetițe, pentru care deja au ales numele: Maya! Cei doi au ales să nu facă din sarcină un subiect de presă, motiv pentru care au refuzat să ia parte emisiunilor TV la care au fost invitați sau să dea declarații în presă.

Chiar și așa, cei doi au fost surprinși, de curând, într-un mall din București bucurându-se de un film și  prezența prietenilor. Mai mult de atât, Connect-R i-a cumpărat soției o înghețată, semn că poftele Mishei nu s-au oprit chiar și-n stadiul avansat al sarcinei. Cei doi au părut ca un cuplu sudat, nerăbdător ca familia lor să se împlinească odată cu venirea fiicei sale pe lume.

Spre bucuria fanilor, cântăreața a făcut publice câteva imagini cu ea din această perioadă pe conturile de socializare. Dat fiind faptul că sarcina nu i-a permis să facă prea mult efort, Misha este foarte activă pe Facebook și Instagram. Astfel, cântăreața le-a împărtășit prietenilor de pe conturile de socializare atât imagini cu ea din această frumoasă perioadă, cât și starea ei de sănătate.

Vezi imagini cu vedeta însărcinată!

Sursă foto: Facebook și Instagram


Loading...

1 Response

Comenteaza acest articol

Misha, soția lui Connect-R, o graviduță superbă!

by   1 min
1