Home > Agenda > MISS RUSIA 2013 – scandal enorm!

MISS RUSIA 2013 – scandal enorm!

A fost aleasă Miss Rusia în urmă cu câteva zile, dar Elmira Abdrazakova, fata de 18 ani care a fost considerată cea mai frumoasă din întreaga Rusie, nu se mai bucură de succes, pentru că se află în mijlocul unui enorm scandal.

Elmira Abdrazakova a primit coroana pentru titlul de Miss Rusia 2013 pe 3 martie şi, imediat, fata de 18 ani, cu mamă rusoaică şi tată de origine tătară, s-au iscat controverse.

Trăsăturile tinerei, considerate “etnice” i-au făcut pe o mulţime de internauţi naţionalişti să critice alegerea. Mai mult, Elmira a început să primească zeci de mii de mesaje pline de injurii de la naţionaliştii ruşi, fata fiind forţată să îşi închidă pagina personală pe cel mai popular site de socializare rusesc, vkontakte.com, scrie The Atlantic.

În vreme ce unul dintre aceştia propunea interzicerea “femeilor tătare şi a altor minorităţi să participe la concursuri de frumuseţe”, alţii spuneau că “o ţigancă nu poate fi imaginea Rusiei”.

Tânăra a explicat că şi-a închis pagina pentru a nu provoca alte ieşiri ca cele motivate de “rasism sau naţionalism” şi că persoanele publice trebuie să îşi asume reacţiile negative.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: https://www.realitatea.net/#ixzz2MvYI1dKe


Comenteaza acest articol

MISS RUSIA 2013 – scandal enorm!

by   1 min
0