Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Miss Ucraina 2018, descalificată după ce s-au aflat detalii despre trecutul ei

De la extaz la agonie e un singur pas iar Veronika Didusenko, în vârstă de 23 de ani, a trăit-o pe pielea ei. Tânăra a pierdut titlul de Miss Ucraina 2018, după ce organizatorii au aflat detalii importante din trecutul ei.

Bruneta a fost deposedată de titlu din cauză că nu a furnizat informații despre fosta sa căsătorie. Anunțul a fost făcut în timpul unei conferințe de presă. Veronika Didusenko, originară din Kiev, are și un băiat de patru ani, iar regulile competiției le interzic mamelor sau femeilor care au fost căsătorite să concureze. „Ea a încălcat regulile și ne-a prezentat informații neveridice. Prin urmare, a fost descalificată”, a declarat directorul executiv al Comitetului de organizare, Victoria Kiose, citată de ria.ru.

https://www.instagram.com/p/Bn_wo13njub/?taken-by=veronika_didusenko

https://www.instagram.com/p/BoCTe6FnCp7/?taken-by=veronika_didusenko

Veronika Didusenko a postat un mesaj pe Instagram, mulțumind fanilor pentru sprijinul lor într-o astfel de „perioadă dificilă”. „Prieteni, nu am fost niciodată un blogger, dar deja suntem mai mult de 10.000. Vă mulțumesc pentru sprijinul sincer într-o perioadă atât de dificilă pentru mine! Sunteți fantastici!”, a scris ea.

https://www.instagram.com/p/BoC8D_qn7d7/?taken-by=veronika_didusenko

Cu toate acestea, tânăra mamă s-a confruntat cu critici dure de la câșiva internauți care au spus despre ea că este „fraieră” pentru că nu a înțeles regulile. Unul dintre ei a scris: „Sunt atât de multe concursuri, ea ar putea confunda un concurs de frumusețe pentru femei, cu unul pentru bărbați”. „Ce lucru stupid să faci asta!”, a scris altcineva.

Nu se știe cu certitudine cine îi va lua locul domnișoarei Didusenko, însă organizatorii evenimentului au sugerat că s-ar putea să nu treacă automat la locul doi. Organizatorii Miss Ucraina au declarat că au tot dreptul să îi ceară kievencei să acopere costurile legate de alegerea unei noi câștigătoare, dar că nu vor face asta. Numele noii deținătoare a titlului de Miss Ucraina 2018 va fi anunțat la 30 septembrie.

ARTICOLE SIMILARE

Sore a câștigat primele ei competiții sportive

Tabu Tabu

Anatomia lui Raspaldo, sau cum să arăți și mai tânără

realitatea

Robotul-polițist din Los Angeles e sexist? A ignorat o femeie care i-a cerut ajutorul

Andreea Damian

Fotografie cu Sorin Onisor – Brasov (partea 2)

realitatea

Big Brother te urmărește: Camerele de luat vederi cu recunoaștere facială îi scandalizează pe orășeni

Andreea Damian

Lavinia s-a ingrasat? Cate kilograme are in realitate!

Scrie un comentariu