Tabu
Image default
PEOPLESlider

Miss Ucraina a lăsat podiumul de modă și a luat arma în mână

Se pare că o regină a frumuseții și fostă Miss Ucraina și-a schimbat tocurile înalte cu bocanci, alăturându-se armatei ucrainene în forța sa împotriva invaziei ruse.

Anastasia Lenna, reprezentanta Ucrainei în 2015 la concursul de frumusețe Miss Grand International, a răspuns apelului de a-și apăra casa, potrivit contului său de Instagram.

„Toți cei care trec granița cu Ucraina cu intenția de a invada vor fi uciși!” a spus într-o postare făcută în engleză sâmbătă, însoțită de o fotografie a soldaților înarmați care blochează o șosea.

Ea a postat, de asemenea, o fotografie pentru cei 97.000 de urmăritori ai săi, care arată soldați mergând alături de președintele ucrainean Volodymyr Zelensky, pe care l-a numit „un lider adevărat și puternic”.

De la lansarea invaziei de miercuri, modelul a distribuit o serie de postări pe povestea ei de Instagram în care solicită sprijin și solicită donații forțelor armate ucrainene.

Fosta Miss Ucraina a lucrat anterior ca model și manager de relații publice în Turcia. Ea vorbește și cinci limbi și a lucrat ca traducător.

ARTICOLE SIMILARE

Lisa Marie Presley face dezvăluiri despre Elvis și dependența ei de droguri

Andreea Damian

Mariah Carey s-a simțit umilită în fața soților Obama

Andreea Damian

Primul muzeu al vaginului din lume lansează o campanie de publicitate la Londra

realitatea

Bilanț NEGRU al crimelor din gelozie din România ultimelor două luni

Dora Constantinovici

Iubita lui Ronaldo, apariție surprinzătoare la Mondiale

Andreea Damian

Ce noutăți are Dubaiul pentru turiștii care vin în perioada asta în vacanță

Tabu Tabu

Scrie un comentariu