Home > beauty > Misterul operatiilor estetice ale lui Marilyn Monroe a fost dezvaluit

Misterul operatiilor estetice ale lui Marilyn Monroe a fost dezvaluit

Marilyn Monroe a apelat la chirurgia estetica pentru a-si perfectiona aspectul, chiar daca multi fani ai ei nu ar vrea sa creada. Dovada stau si fisele medicale in care se regasesc date privind operatiile estetice la barbie si nas, care vor fi scoase la licitatie in Beverly Hills, pe 10 noiembrie.

Fisele, in care se afla si notitele chirurgului plastician Michael Gurdin, ar putea fi vandute la suma de 15 000 si chiar la 30 000 de dolari. Marilyn a murit acum 51 de ani, de aceea nu este o conincidenta ca au devenit publice aceste acte acum, pentru ca dreptul la confidentialitate medicala expira la 50 de ani de la moartea persoanei, conform legii din America,

Actele au fost tinute, sigilate, in biroul chirurgului plastic Norman Leaf, care a continuat munca partenerului sau, Gurdin. Leaf a mentionat in memoriile sale, care au fost publicate in 2010, ca Gurdin i-a marturisit ca Marilyn i-ar fi fost pacienta si ca a si vazut-o cu putin timp inainte sa moara.

Se pare ca operatia la nas nu ar fi fost pentru infrumusetare, ci pentru ca Marilyn ar fi avut nasul spart in urma unei batai. “Mike Gurdin mi-a spus ca el crede ca ea ar fi fost batuta”, a declarat J. Arthur Jensen, profesor si chirurg plastic la UCLA, care a discutat cu Gurdin despre Monroe, in timp ce scria cartea “The Kennedy Assassination”

Desi in ’62, un radiologist a declarat ca nu se observa nicio leziune la nivelul nasului, mai tarziu, datorita noilor tehnologii s-a putut observa o mica fractura la nivelul nasului.

In privinta sanilor, se pare ca Marilyn ar fi apelat la Franklin Ashley, un alt chirug estetic cunoscut in acea perioada, pentru marirea sanilor cu silicon injectabil. Dupa interventie “sanii ei s-au infectat”, dupa cum a declarat Rosemary Eckersley, o prietena de-a lui Marilyn, intr-un interviu.  In zadar a incercat sa scape de silicon, dar nu se putea pentru ca era injectat.

Acestea ar fi singurele declaratii date in presa despre Marilyn Monroe, insa adevarul sta de fapt in acele hartii si, probabil, nici acolo tot. Dar un lucru e cert, ea reprezinta si azi un simbol al frumusetii si, desi tabu in acea perioada, faptul ca a apelat la chirurgia estetica nu e foarte important. Ea nu-si ascundea interesul pentru modul in care arata, asa ca de ce ar fi un soc ca a vrut mai mult?

Articole asemanatoare
Ce spune Alexandra Pavel, soția lui Keo, despre intervențiile estetice
chirurgie plastică
Apelurile video sporesc interesul pentru chirurgia plastică
Câteva articole din garderoba regală a reginei Victoria se vând la licitație
Înainte de italianul Politi, a mai existat un medic rămas nepedepsit după ce o femeie a murit după intervenția estetică

Misterul operatiilor estetice ale lui Marilyn Monroe a fost dezvaluit

by   1 min
1