Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Mâncați sexy!

01. Mușcăturile mici sun foaaaarte sexy. Cu cât mușcătura e mai mică, cu atât buzele par mai mari și mai senzuale. Încercați în oglindă! În plus, vă dați seama și singure că nu e nimic senzual în a băga tot cotletul, deodată, în gură.

02. Mâncați chestii sexy. Pe care le puteți apuca ușor, fără să vă murdăriți, le duceți ușor spre gură, dechideți ușor buzele și mușcați cu pasiune ca și cum ați gusta din licoarea zeilor. În aceasta categorie se înscriu strugurii, căpșunele și ciocolata.

03. Contactul vizual. Uitați-vă la partener atunci când gustați din ceva și faceți-l să înțeleagă, din priviri, că nu mâncarea o doriți, ci pe el.

04. Atingerea.
Atunci când gustați din ceva, nu băgați în gură imediat, ci mângăiați-vă ușor buzele cu mâncarea înainte de a mușca. Evident, nu vă hazardați să faceți asta cu o bucată de pui din ciulama. O căpșună sau o boabă de strugure sunt, și în acest caz, cele mai indicate.

05. Hrăniți-vă partenerul. Nu folosiți o furculiță sau o lingură pentru asta. Mâna este cea mai senzuală parte a corpului în acest caz. Asigurați-vă că îi atingeți ușor buzele înainte de a vă retrage brațul.

06. Dacă, Doamne ferește, vă cade mâncarea din mână sau, mai rău, din gură, nu o ridicați cu mâna goală. Folosiți un șervețel pentru asta. Chiar dacă urmează o partidă de sex în premieră și amândoi știți asta, tot trebuie să vă purtați ca o doamnă înainte de mult așteptatul eveniment.

07. Ăsta e un sfat, așa, general și de ținut minte. Nu doar bananele și acadelele sunt senzuale. Voi puteți da senzația de sunzualitate cu ajutorul oricărui fel de mâncare. Fiți senzuale în mișcări, dar fără să exagerați.

08. Mestecați și, mai ales, înghițiți. Înghițitul trebuie să fie evident într-o măsură discretă.

09. Nu sorbiți! Nu molfăiți! Nu mestecați cu gura deschisă!

10. Arătați că vă place mâncarea. Nu e nevoie să repetați celebra scenă a orgasmului din "When Harry Met Sally", dar un geamăt mic de plăcere poate să vă scape din când în când.

ARTICOLE SIMILARE

Coronavirusul s-ar putea transmite sexual. Testele asupra bărbaților infectați îngrijorează medicii

Andreea Damian

ORGASMUL unei tinere, filmat de la inceput pana la sfarsit (VIDEO)

realitatea

Cele mai manipulatoare zodii

Andreea Damian

„Obsedații” de telefonul mobil fac mai mult sex decât ceilalți

Andreea Damian

10 povești incredibile despre sex

realitatea

Sexul Tantric – Arta de a creste energia sexuala

realitatea

1 comentariu

lliryo 30 August 2010 at 22:21

buna!!! pt fetele kre au peste 15 ani ji vor un job part time http://metropolitans.ro/catalog/ o firma d cosmetice bijuterii si parfumuri noua in romania cu produse de calitate la preturi accesibile; k reprezentant aveti discount d 30% fata d pretul d ktalog (la o comanda de 100 de lei castigati 33 de lei), k, coordonator 40%; Primiti bonus de la toate nivelurile retelei dumneavoastra dupa cum urmeaza: nivelul 1 10%, nivelul 2 5%, nivelul 3 2.5%, nivelul 4 1.25%, nivelul 5 – 0.62% etc. inscrierea e gratuita primul ktalog il primiti gratuit prin pojta, livrarea coletelor e gratuita prin pojta romana deci nu va costa nimic s incercati aveti doar d castigat; Pt mai multe informatii precum si pentru codul d reprezentant necesar pentru inscriere dati add la id lliryo_metropolitan :*:*:* http://shop.metropolitans.ro/catalog/a/CAAizMmA?utm_source=self&utm_medium=YM&utm_campaign=YM

Răspunde

Scrie un comentariu