Tabu
Image default
LIFESTYLE

Mănâncă broccoli, mami, e sănătos

Se pare că nu greșesc când încerc să o conving pe fetița mea să mănânce broccoli.
Cercetătorii de la universitatea Connecticut din Statele Unite au finalizat un studiu care demonstrează că broccoli preparat la abur protejează împotriva bolilor de inimă prin creșterea capacității organismului de a lupta cu celulele bolnave.

Se pare că în broccoli se găsește o concentrație mare de substanțe care ajută la stimularea creșterii nivelului de thioredoxin, proteina care protejează inima.
Cercetătorii au ajuns la această concluzie după ce au măsurat efectele extractului de broccoli preparat la abur, asupra șoarecilor de laborator, timp de o lună. comparativ cu cei care aveau o dietă normală, s-a constatat că s-a îmbunătățit funcționarea inimii și au scăzut accidentele vasculare în condițiile lipsei de oxigen. prin urmare, au descoperit că aceste efecte erau cauzate de producerea de proteine care mențin capacitatea inimii de a funcționa sănătos.

Studii anterioare au demonstrat că persoanele a căror dietă conține broccoli gătit ușor, au un risc scăzut de a dezvolta diverse tipuri de cancer.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Marin A GREŞIT DIN NOU. Gafa vestimentara in direct !

Reţeta fericirii recomandată de Dalai Lama. Încearcă asta în fiecare zi

Luxul, rutina modelelelor de videochat de la Glamour Studio

realitatea

STEFAN STAN – in curand tatic! SURPRIZA: Cine e mama viitorului sau copil!

Dansatoarea cu Sindrom Down: „Prin dans am devenit o femeie independentă”

Andreea Damian

Cum sa te muti intr-o casa noua

realitatea

Scrie un comentariu