Tabu
Image default
LIFESTYLE

Mănâncă broccoli, mami, e sănătos

Se pare că nu greșesc când încerc să o conving pe fetița mea să mănânce broccoli.
Cercetătorii de la universitatea Connecticut din Statele Unite au finalizat un studiu care demonstrează că broccoli preparat la abur protejează împotriva bolilor de inimă prin creșterea capacității organismului de a lupta cu celulele bolnave.

Se pare că în broccoli se găsește o concentrație mare de substanțe care ajută la stimularea creșterii nivelului de thioredoxin, proteina care protejează inima.
Cercetătorii au ajuns la această concluzie după ce au măsurat efectele extractului de broccoli preparat la abur, asupra șoarecilor de laborator, timp de o lună. comparativ cu cei care aveau o dietă normală, s-a constatat că s-a îmbunătățit funcționarea inimii și au scăzut accidentele vasculare în condițiile lipsei de oxigen. prin urmare, au descoperit că aceste efecte erau cauzate de producerea de proteine care mențin capacitatea inimii de a funcționa sănătos.

Studii anterioare au demonstrat că persoanele a căror dietă conține broccoli gătit ușor, au un risc scăzut de a dezvolta diverse tipuri de cancer.

ARTICOLE SIMILARE

Femeile care se îmbracă sexy la festivitatea de absolvire, mai puțin competente?

Andreea Damian

DEZVĂLUIRI incendiare despre viaţa amoroasă a lui Philip Seymour Hoffman

Ghid pentru alegerea inelului de logodna cu diamant

realitatea

Spune-mi ce fată ești ca să-ți spun ce aplicație ți se potrivește!

realitatea

Cum să-ţi măreşti sânii în mod natural

Ce EXPLICAŢII dă Horia Brenciu despre “transferul anului în TV”

Scrie un comentariu