Tabu
Image default
CULTURE Slider

Mo Salah s-ar putea retrage din naționala Egiptului

Vestea despre o posibilă retragere a lui Mohamed Salah din naționala Egiptului, după eșecul de până acum al echipei la Cupa Mondială din Rusia a fost foarte mediatizată zilele acestea. Egipt joacă azi împotriva Arabiei Saudite într-un ultim meci înainte de a părăsi Cupa Mondială 2018.

Zvonul că jucătorul în vârstă de 26 de ani, Mohamed Salah ar vrea să părăsească echipa națională este alimentat și de câteva postări criptice ale agentului lui Salah de la Liverpoool, pe Twitter, în legătură cu scandalul sponsorilor.  Federația Egipteană de Fotbal, sponsorizată de o companie rivală, a utilizat imaginea lui Salah în spoturi publicitare. Ba mai mult, avionul echipei naționale este personalizat cu chipul golgeterului din Premier League și logo-ul adversarei celor de la Vodafone.

Pe de altă parte, în ultima perioadă, Salah a fost criticat vehement de către fanii din întreaga lume după ce a fost fotografiat cu liderul cecen Ramzan Kadyrov, acuzat de numeroase încălcări grave ale drepturilor omului. Și asta ar fi contribuit la o stare de nefericire acutizată a fotbalistului egiptean.

Mohamed Salah alături de Ramzan Kadîrov.

Cu privire la criticile pe care Salah le-a primit după ce a primit titlul de cetățean cecen de onoare de Kadyrov, declarația oficială a echipei egiptului este aceasta: “Suntem aici într-un eveniment sportiv și urmăm procedurile FIFA, nu discutăm despre politică și, dacă există discuții politice ele ar trebui să fie direcționate către FIFA”

Agentul lui Salah, Ramy Abbas a vorbit și despre tratamentul aplicat de către Asociația de Fotbal a Egiptului jucătorului naționalei și cu care acesta are un conflict încă de atunci. AFE a imprimat o fotografie uriașă cu Salah pe partea din față a avionului cu care echipa națională a fost transportată în Rusia, în timp ce restul echipei a fost înghesuită pe coada avionului. Și deși fotbalistul a continuat să joace pentru echipa națională a Egiptului, se pare însă că el nu a trecut chiar în întregime peste incident.

Ultimul mesaj postat de către agentul Ramy Abbas sâmbătă “Când s-a spus la un moment dat că o imagine valorează cât o mie de cuvinte, se pare că acest lucru nu se întâmplă mereu. Acestea sunt cuvintele: Indiferent de fond, etnie, orientare, preferințe, toată lumea merită respect și drepturi egale.”

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale vedetelor

Andreea Damian

Reese Witherspoon primește sfaturi de make-up de la fiica sa

Andreea Damian

22 de Zile de Nutriție cu Beyonce. Cum a scăpat vedeta de kg câștigate în timpul sarcinii cu gemenii

Andreea Damian

Pantofi de ceremonie, de înaltă calitate și design exclusivist – Încălțăminte elegantă pentru bărbați realizată manual

Andreea Damian

Adela Popescu, apariție sexy în costum de baie. Burtica de gravidă atrage toate privirile

Andreea Damian

Ştiaţi care sunt cauzele atacului cerebral?

realitatea

Scrie un comentariu