Tabu
lifestyle

Moarte suspecta in lumea muzicii populare!


Alina Firiza, o tanara cantareata de muzica populara din Gorj, in varsta de 19 ani, a pierit ieri dupa ce, sambata, fusese ranita grav intr-un accident rutier. Circumstantele producerii acestui incident sunt insa departe de a fi lamurite…
Potrivit oamenilor legii, in momentul producerii incidentului, la volanul autoturismului se afla Alina, soferita pierzand controlul masinii din cauza vitezei excesive si izbindu-se violent de un stalp.
Pe scaunul din dreapta, sustin politistii bazandu-se pe ceea ce au gasit la fata locului dupa impact si pe declaratiile unor martori, se afla iubitul Alinei, proprietar al autoturismului, si el ranit in urma accidentului.
Vestea disparitiei Alinei a cazut ca un trasnet pentru toti apropiatii Alinei, care sustin insa alta teorie. “Nu am fost acolo, insa sunt martori care ne-au contactat si ne-au spus ca nu era ea la volan, ci prietenul ei. Se pare ca el nu a sunat la 112 imediat dupa accident, ci si-a chemat un verisor, iar apoi politistilor le-au spus ca el era in dreapta. Daca chiar a facut asa, nu-l va ierta Dumnezeu, pana la urma se va afla adevarul”, a declarat pentru cancan.ro Ion Dragan, profesorul de canto al Alinei.

ARTICOLE SIMILARE

Occupy Gotham City

Madonna nu va mai putea să adopte din cauza relației cu Jesus

realitatea

Citești biografii?

realitatea

Cum arata acum Cristina ‘Kitty’ Cepraga

Recicloniada, vineri, în piața George Enescu

realitatea

Exclusiv TABU: ALEXANDRU DABIJA …despre bautura, cancer si femei!

Scrie un comentariu