Tabu
Image default
CULTURE Slider

Mobius Gallery | Roman Tolici: Milestones Editions

Qreator by IQOS & Mobius Gallery au plăcerea de a anunța deschiderea expoziției „Roman Tolici – Milestones Editions.  

Expoziția Roman Tolici – Milestones Editions este un itinerar vizual ce cuprinde ediții, în serii limitate, ale câtorva dintre cele mai cunoscute lucrări ale artistului. 

Create în ultimele două decenii, lucrările fac parte din colecții private și muzeale. Momentul marchează prima expoziție de ediții realizate după lucrări originale din seriile Dark Matter, Simvlacrvm, Blood, 10 (Honey), Action, Park.

Pe data de 6 mai 2021 sunteți invitați la vernisajul online al expoziției pe site-ul www.qreator.ro și pe pagina de Facebook Mobius Gallery. În seara vernisajului, vei putea urmări turul virtual al expoziției și interviul cu Roman Tolici, realizat de Mitoș Micleușanu, om de radio, muzician, scriitor, artist și fotograf.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 7 – 23 mai 2021, la Qreator by IQOS, Aviatorilor 8A, de luni până joi, în intervalul orar 09:00 – 20:00, și de vineri până duminică, între orele 09:00 și 18:00. Mai multe informații despre expoziție puteți afla de pe paginile de social media ale Qreator by IQOS și Mobius Gallery.

Expoziția este organizată ținând cont de distanțarea socială și de toate regulile și recomandările valabile în prezent. Accesul pentru vizitare este dedicat exclusiv persoanelor 18+ și se face ținând cont de capacitatea maximă a spațiului, în care vor fi admise maximum 40 de persoane concomitent. 

ARTICOLE SIMILARE

Cinci suplimente alimentare pe care trebuie să le iei împreună ca să le sporești eficiența

Andreea Damian

Liam Neeson a făcut anunțul trist despre cariera sa

Andreea Damian

„All I Want for Christmas Is You” i-a adus lui Mariah Carey peste 60 mil. $

Andreea Damian

Demi Moore, apariție nud pe coperta unei reviste, la 56 de ani

Andreea Damian

Designers Fair ⎥ Ediția de primăvară

Ciocîrlan

Nepovestitele iubiri ⎪ Tatiana Niculescu în dialog cu Cătălin Ștefănescu

Ciocîrlan

Scrie un comentariu