Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Moby își cere într-un final scuze de la Natalie Portman cu care nu a avut o relație

Toată săptămâna trecută Moby a fost criticat de toate publicațiile lumii pentru că a spus că a avut o relație cu Natalie Portman pe când aceasta avea doar 20 ani.

Moby are o istorie destul de mare de a face declarații extraordinare. Însă cea mai recentă este și mincinoasă și apare într-o biografie a cântărețului. El a susținut sus și tare că a avut o aventură de scurtă durată cu Natalie Portman când aceasta avea vârsta de 20 de ani iar el 33. Portman a contestat afirmațiile lui Moby într-un interviu publicat în Harper Bazaar, spunând: “Am fost surprinsă să aud că am avut o aventură în timpul foarte scurt cât l-am cunoscut mai ales că în amintirea mea el era un bărbat în toată firea, mult mai bătrân decât pretinde și care s-a comportat destul de neplăcut cu mine atunci când am absolvit liceul.” După ce toată săptămâna trecută a tunat și fulgerat pe Instagram că ceea ce spune actrița nu e adevărat acum Moby își cere scuze. Un fel de scuze. Într-o altă postare de pe Instagram a scris pe un fundal gol “scuze” și reușește cumva să-și promoveze și cartea cu un drum.

El scrie: După ce a trecut ceva timp, mi-am dat seama că multe dintre criticile care au fost îndreptate asupra mea în ceea ce privește includerea lui Natalie în carte sunt valabile.

De asemenea recunosc pe deplin faptul că a fost lipsit de considerație din partea mea să nu o informez în prealabil despre includerea ei în carte și, de asemenea, să nu-i respect pe deplin reacția.

O admir enorm pe Natalie, pentru inteligența, creativitatea și activismul ei pentru drepturile animalelor și nu-mi place să mă gândesc că i-aș fi cauzat suferința ei și familiei sale.

De asemenea, accept faptul că, având în vedere diferența de vârstă de aproape 14 ani dintre noi doi, ar fi trebuit să fiu mai responsabil și mai respectuos atunci când Natalie și cu mine ne-am întâlnit, cu aproape 20 de ani în urmă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Secretele de beauty ale Victoriei Beckham, dezvăluite de dermatologul ei

Andreea Damian

Afla cum poti sa realizezi un machiaj cu fard maro

realitatea

Transformarea sacoșei de rafie în haute couture

Andreea Damian

Mircea Zara, Dj Andi si Krem au îndulcit fetele din Mall

Ce este toxemia de sarcină și cum luptăm cu ea – semne și simptome

Andreea Damian

De ce nu mai este Ozana Barbancea profesor de canto la „Te cunosc de undeva”

Andreea Damian

Scrie un comentariu