Home > Agenda > stiri > Modă în formă pură la Museum of the City of New York

Modă în formă pură la Museum of the City of New York

De ce este atât de specială? Pentru că a reușit să adune cele mai relevante obiecte de fashion inventate în perioada interbelică. Este recunoscut faptul că anii ’20 și ’30 au fost încărcați de energie creativă în domeniul arhitecturii, al modei și design-ului.

Avangarda și-a spus cuvântul și a redefinit moda, fie ea haute couture, mobilier sau celebrii zgârie-nori. În această perioadă nicun alt oras nu a fost implicat în procesul schimbării moderne. Doar Paris, capitala rafinamentului de final de secol XIX și New-York, reprezentarea schimbărilor și a dinamismului.

Paris/New York: Design Fashion Culture 1925-1940 reunește stilurile Art Deco și neo-romantic prin prisma legendarilor Helena Rubinstein, Coco Chanel, Salvador Dali, Josephine Baker sau al designerului Pavel Tchelitchew. Vor fi expuse în premieră desene, obiecte de mobilier și decorative, costume, fotografii, postere dar și filme. Pentru mai multe detalii intră pe site-ul oficial

Articole asemanatoare
designeri
Trei designeri români își prezintă creațiile la New York
singaz
Oamenii de știință au construit „frunza artificială” care folosește lumina pentru a produce singaz
Impactul schimbărilor climatice „se accelerează” chiar în timp ce liderii se adună pentru discuții
modelul
Modelul fără picioare urcă pe podium la New York Fashion Week la doar 9 ani

0 Response

 1. animako

  ii doresc multa sanatate, este o artista extraordinara si am inteles ca trece prin clipe grele, suferind de cancer ovarian. cu toate ca se fac eforturi pt a strange 100 mii euro pt operatie, anca este optimista, cu zambetul pe buze, tocmai am auzit- la stiri povestind despre aceasta incercare pe care spera s-o depaseaca. o admir pentru tot ceea ce face, felicitari tabu pt alegerea din aceasta luna. anca parghel merita din plin toata aprecierea. o voce remarcabila si un suflet minunat.

 2. monamalia

  Draga Anca:
  Nu te cunosc, dar sunt convinsa ca datorita credintei tale si optimismul de care dai dovada, o sa te vindeci.Acest gind trebuie sa ne insoteasca pentru a te sprijini in insanatosirea ta.
  Dumnezeu o sa faca inca odata miracolul, si o sa putem sa ne bucuram in continuare de harul tau pe care ai primit de la El.
  Cu drag

 3. versata

  …a fost o lupatoare…o femeie mereu cu zambetul pe buze…si nu a incetat sa spere…optimismul ei parea sa invinga boala cumplita…dar din pacate nu a reusit…vei ramane mereu un exemplu in sufletele noastre…

  Dumnezeu sa te aiba in paza…

Comenteaza acest articol

Modă în formă pură la Museum of the City of New York

by realitatea   1 min
0