Tabu
Image default
FASHION Slider

Modă dusă la extreme: pantofii care imită pielea de om

Doi creatori de modă canadieni au făcut vâlvă pe Internet cu noile modele de încălțări. Cuplul „Fecal Matter” (Materie Fecală), așa cum sunt cunoscuți pe Instagram, au lansat pantofii care imită perfect pielea de om. Și nu e nicio „șmecherie” la mijloc. Încălțămintea este realizată din silicon și imită perfect denivelările unui picior pe tocuri, părul, unghiile, degetele de la picioare, ba chiar are și niște coarnițe care ies din gambe.

View this post on Instagram

Stay strong Brazil, don't lose hope

A post shared by Fecal Matter (@matieresfecales) on

Cei doi trăsniți care s-au gândit să realizeze asemenea ciudățenii sunt Hannah Rose Dalton și Steven Raj Bhaskaran. Și nu e prima dată când lansează asemenea articole avangardiste. Printre piesele de bază pe care le promovează regăsim pantofii în formă de copite, ținute țipătoare, inspirate de epoca victoriană, haine mulate, cu ținte, lanțuri și fâșii de piele. În spatele conceptului „Fecal Matter” se ascunde un stil șocant desprins din filmele de groază, cu outfit îndrăzneț complet de machiajul excentric, sprâncenele rase complet și lentile de contact.

View this post on Instagram

Sickening

A post shared by Fecal Matter (@matieresfecales) on

https://www.instagram.com/p/BnUZ6ssheRR/

View this post on Instagram

Just your typical tourists in Mexico

A post shared by Fecal Matter (@matieresfecales) on

Iar dacă te-ai gândit să-ți cumperi o pereche de pantofi din piele de om, trebuie să știi că nu sunt tocmai accesibili ca preț. O pereche costă 10.000 de dolari. Totuși, dacă te ține buzunarul, „ Fecal Matter” s-a gândit să realizeze și o pereche „comercială” de pantofi, care să poată fi purtată de femeile de rând, dar ceva mai îndrăznețe.

Ei bine, pentru a șoca, extravaganta Hannah poartă doar pantofi din aceștia „speciali”. Încălțămintea arată fix ca picioarele ei. În realitate, ea poartă pantofi stiletto pe care îi învelește în bucăți de piele. Uneori își pune tocuri false pe care le modelează și le îmbracă în piele astfel încât să pară să ies din picioarele ei. Iar efectul e pe măsură, deoarece poți să juri că din călcâie îi ies niște degete lungi.

 

ARTICOLE SIMILARE

Lara Stone, coperta Vogue British decembrie

realitatea

Fotoliul lui Yves Saint Laurent, vândut cu 28 de milioane de euro

realitatea

Cele mai frumoase rochii de la Cannes 2011…până acum!

realitatea

De ce trebuie sa tii cont pentru a alege salonul de infrumusetare perfect

realitatea

Se poarta hainele cu aplicaţii din pietre

Anunțul de ultimă oră în SUA: Kim Kardashian, la închisoare

Andreea Damian

Scrie un comentariu