Tabu
Image default
FASHION

“Moda e Musica Soto le Stelle” la Mamaia

După București (2006) și Sibiu (2007), cea de-a treia ediție a spectacolului extraordinar de modă italiană haute-couture, “Moda e musica sotto le stelle”, s-a desfășurat sâmbătă, 19 iulie, la Mamaia, în Piața Cazinoului.

Pe lângă prezentările de modă au fost și momente artistice și muzicale, așa cum ne-a obișnuit acest eveniment, pe gustul întregului public prezent în Piața Cazinoului și a celor peste 500 de VIP-uri ce au fost găzduite într-o zonă special amenajată.

Momentele artistice au fost asigurate de: un corp de balet compus din 10 persoane, de la Rai –Radioteleviziunea italiană, care au reintepretat coloana sonoră a seriei “Pirații din Caraibe”, au dansat “Un pas în doi” și ne-au încântat cu un “La vie en rose”, foarte senzual, de grupul internațional de toboșari, Drummers, precum și de cântăreața italiană, Nadia Straccia.

Andreea Marin-Bănică
a prezentat cu eleganță evenimentul. Pe podium au fost prezentate colecțiile a 6 “monștri sacri” ai modei italiene haute-couture: Giovanni Cavagna, Gianni Calignano, Marella Ferrera, Fausto Sarli, Renato Balestra, Farhad Re, împreună cu colecția unei tinere stiliste românce, Mihaela Drafta.

Guest-star-ul serii, Monica Columbeanu, a purtat o rochie deosebita de peste 60.000 euro, din colecția Renato Balestra, în culoarea care a consacrat această casă de modă, “Blu Balestra”, împodobită cu cristale Swarovski.

O idee inovatoare:

Evenimentul Moda e Musica sotto le Stelle este prima manifestare internațională, ce se desfășoară în România, destinată publicului larg, ce prevede compensarea voluntară a emisiilor de CO2, generate în urma organizării acestui eveniment și a desfășurii acestuia.

O comisie de specialiști în domeniul protecției mediului înconjurător va valorifica emisiile de CO2 pe care această manifestare le va produce. În perioada următoare, Enel și ADV Communication se vor implica, prin acțiuni coordonate de către Primăria Municipiului Constanța, în procesul de limitare a impactului negativ asupra mediului înconjurător, plantând copaci cu ajutorul propriilor angajați, cu sprijinul Primăriei din Mamaia ce a găzduit acest eveniment.

Toate aceste acțiuni vor fi certificate de către societatea R.I.N.A, care desfășoară cu succes această activitate în România.

ARTICOLE SIMILARE

Rochia mitică a Madonnei din clipul Material Girl, vândută la licitație

Andreea Damian

Trend Alert: Salopetele

realitatea

“Cel Mai Luxos Shopping Center- in cadrul Romanian Fashion Awards

realitatea

Anna Wintour, la 70 de ani. De ce editorul Vogue joacă un rol vital pentru industria de fashion

Andreea Damian

Rochii inspirate de Andy Warhol

realitatea

Inelul Bulgari, caritate în beneficiul copiilor

realitatea

Scrie un comentariu