Tabu
FASHION Slider

Moda unisex tratează ca egali femeile şi bărbaţii

unisex

Fuste pentru femei și cămăși pentru bărbați. Au dispărut zilele în care moda era specifică unui anumit gen. În ultimul timp, oamenii au găsit o cale de mijloc și au încurajat fără probleme stereotipurile de modă. Această cale este ceea ce astăzi denumim în mod obișnuit „moda unisex”.

Moda unisex  este moda care include îmbrăcăminte, precum și accesorii care pot fi utilizate atât de bărbați, cât și de femei. Astăzi, numeroase branduri de renume au început să producă articole de îmbrăcăminte unisex. Deși pare oarecum neobișnuit să vezi un bărbat care poartă o tunică lungă sau o femeie care poartă un costum masculin, moda unisex a schimbat modul în care oamenii cumpără.

Moda unisex a devenit atât de comună încât și tu trebuie să fi purtat ceva unisex fără să-ți dai seama. Există unele dintre cele mai obișnuite haine și accesorii unisex pe care le putem purta casual în viața noastră de zi cu zi.

Jacheta de blugi este cea mai comună piesă vestimentară unisex. O porți purta cu blugi și un tricou. Întrucât nu există prea multe diferențe în croială și modele atât bărbații cât și femeile o pot purta.

Tricoul supradimensionat. Înțelegem că există unele tricouri pentru femei pe care bărbații nu le pot purta, dar femeile pot, cu siguranță, să-și pună tricouri bărbătești. De asemenea, bărbații pot purta tricouri colorate în roz, culoarea persicii, somonului sau albastru deschis, culori care sunt de obicei văzute la femei.

Salopetă. Deși această piesă vestimentară are un trecut a revenit de curând la modă. Salopeta arată bine și pe bărbat și pe femeie. Diferența o face tricoul de dedesupt.

Pijamale. Cine nu iubește pijamalele? Este de departe cea mai confortabilă îmbrăcăminte făcută vreodată. Acestea sunt unisex.

Sacouri. În timp ce multe femei îmbracă mai degrabă o rochie la birou, există multe altele care au îmbrăcat un sacou, piesă considerată mai degrabă „pentru bărbați”.

Hanorac. Acesta este cu siguranță unisex. Dacă vrei să porți ceva extrem de confortabil, în special în timpul iernilor blânde, un hanorac arată excelent împreună cu o pereche de jeanși.

Fes. Ambele sexe arată „cool” atunci când își asortează ținuta casual cu un fes.

 

ARTICOLE SIMILARE

Prințul William și Kate Middleton, 9 ani de căsătorie! Ducii au sărbătorit diferit anul acesta aniversarea lor

Andreea Damian

Beach fashion: Nicoleta

realitatea

Tutorial machiaj chocolate smokey eyes

realitatea

Scrie un comentariu