Tabu
Image default
FASHIONSlider

Moda unisex tratează ca egali femeile şi bărbaţii

Fuste pentru femei și cămăși pentru bărbați. Au dispărut zilele în care moda era specifică unui anumit gen. În ultimul timp, oamenii au găsit o cale de mijloc și au încurajat fără probleme stereotipurile de modă. Această cale este ceea ce astăzi denumim în mod obișnuit „moda unisex”.

Moda unisex  este moda care include îmbrăcăminte, precum și accesorii care pot fi utilizate atât de bărbați, cât și de femei. Astăzi, numeroase branduri de renume au început să producă articole de îmbrăcăminte unisex. Deși pare oarecum neobișnuit să vezi un bărbat care poartă o tunică lungă sau o femeie care poartă un costum masculin, moda unisex a schimbat modul în care oamenii cumpără.

Moda unisex a devenit atât de comună încât și tu trebuie să fi purtat ceva unisex fără să-ți dai seama. Există unele dintre cele mai obișnuite haine și accesorii unisex pe care le putem purta casual în viața noastră de zi cu zi.

Jacheta de blugi este cea mai comună piesă vestimentară unisex. O porți purta cu blugi și un tricou. Întrucât nu există prea multe diferențe în croială și modele atât bărbații cât și femeile o pot purta.

Tricoul supradimensionat. Înțelegem că există unele tricouri pentru femei pe care bărbații nu le pot purta, dar femeile pot, cu siguranță, să-și pună tricouri bărbătești. De asemenea, bărbații pot purta tricouri colorate în roz, culoarea persicii, somonului sau albastru deschis, culori care sunt de obicei văzute la femei.

Salopetă. Deși această piesă vestimentară are un trecut a revenit de curând la modă. Salopeta arată bine și pe bărbat și pe femeie. Diferența o face tricoul de dedesupt.

Pijamale. Cine nu iubește pijamalele? Este de departe cea mai confortabilă îmbrăcăminte făcută vreodată. Acestea sunt unisex.

Sacouri. În timp ce multe femei îmbracă mai degrabă o rochie la birou, există multe altele care au îmbrăcat un sacou, piesă considerată mai degrabă „pentru bărbați”.

Hanorac. Acesta este cu siguranță unisex. Dacă vrei să porți ceva extrem de confortabil, în special în timpul iernilor blânde, un hanorac arată excelent împreună cu o pereche de jeanși.

Fes. Ambele sexe arată „cool” atunci când își asortează ținuta casual cu un fes.

 

ARTICOLE SIMILARE

Jurnalul unei fashioniste: Nuditate, sampanie si blituri la after (show) party Louis Vuitton

realitatea

Iuliana Tudor oferă lecția de stil a toamnei

Tabu Tabu

Scarlett Johansson vrea să devină președintele SUA

Andreea Damian

Album Vogue, omagiu adus cățeilor chic

realitatea

Gina Pistol nu își mai alăptează fetița. Ce a pățit iubita lui Smiley

Andreea Damian

Monica Anghel, răvășitoare cu părul lung: „O schimbare binevenită din când în când”

Andreea Damian

Scrie un comentariu