Home > Fashion > Model de succes, concediată pentru că a avut o relație cu fiul lui Gaddafi

Model de succes, concediată pentru că a avut o relație cu fiul lui Gaddafi

Vanessa Hessler este de origine italiană și este reprezentată de agenția 1ModelManagement din New York, fiind omniprezentă pe podiumuri de câteva sezoane încoace. Modelul a apărut în campanii și reclame Armani, Calvin Klein, L’Oreal și Guess, ba mai mult, a pășit și pe platourile de filmare, jucând în Asterix în 2008, alături de Gerard Depardieu, relatează Vogue UK.

Înaintea răscoalelor din Libia, Vanessa a avut o relație amoroasă cu unul din fiii colonelului Gaddafi, Mutassim. În revista italiană Diva e Donna, Vanessa declară: “Familia Gaddafi nu este deloc precum este descrisă de presă; este o familie normală, cu oameni normali. Nu am mai avut nici un fel de contact cu Mutassim de la stârnirea revoltelor, însă relația noastră a fost una pasională”.

Acest interviu a costat-o pe Vanessa locul de muncă. Hansenet GmbH, compania care a concediat-o, a declarat: “Relațiile personale ale Vanessei Hessler sunt chestiuni private. Totuși, nu putem accepta comentariile ei legate de conflictele din Libia.”

Nu știm care agenție o va mai angaja pe Hessler, însă știm că modelele controversate au avut mereu de câștigat, așa că nu ne facem griji în privința Vanessei. Se va găsi cineva care să profite de capitalul de notorietate fabricat în câteva ore.

Mutassim a fost capturat și ucis în aceeași zi în care a fost capturat tatăl său.

Text: Ioana Bora

Articole asemanatoare
Supermodelele Victoria’s Secret își dezvăluie secretele de frumusețe
Supermodele care fac plaja nud
10 femei incredibil de sexy care sunt modele XL
Supermodele fara Photoshop (FOTO)

Comenteaza acest articol

Model de succes, concediată pentru că a avut o relație cu fiul lui Gaddafi

by realitatea   1 min
0